ubenfurer Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Mojej żony Ś.P.dziadek .Saper w stopniu kaprala .Tułał sie po świecie ,między innymi walczył pod Monte Cassino w 5 Kresowej Dywizji Piechoty.pozdrowionkaubenfurer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 j.w. tylko z kolegą na pamiątkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 A to mój Ś.P.dziadek walczył w obronie Łomży w 1939r.jako amunicyjny ckm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 I krótki przebieg służby...pozdrawiamubenfurer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greggg Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 WitamOto fotka mojego dziadka z okresu międzywojennego jak służył w oddziałach kawalerii w Warszawie....Czy ktoś mógłby rozszyfrować (fotka 2) - jakich odznaczeń baretki ma przypięte do munduru i co to za znaczek na kieszeni?Pozdrawiam Greg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greggg Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 fotka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=42133#42134 tu umieszczałem trochętakich fotek jakiś czas temu -jeśli kogoś interesują to proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 wójkowie, po kądzieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.