piterb1 Napisano 19 Maj 2005 Autor Napisano 19 Maj 2005 no niezly magazynek -jesli dobrze widze to z chyba przewaga ruskich klamotow. resztki klamerki - tak podejrzewałem .dzieki za identyfikacje.hałer - nastepna fota jest po wysypaniu piaskuniesmiertelnik- chyba forum robi si ostatnio lekko nawiedzone:)
Frozzer Napisano 20 Maj 2005 Napisano 20 Maj 2005 ow morde, takie cuda, super trafienie i mazenie chyba kazdego kopaczaco do maxa to wyglada mi on na maxa 1zowojennego z chlodnica z brazu, tylko tarcza dziwna, bo z szybka a wydaje mi sie ze powinna byc cala gladka
the_tuna Napisano 20 Maj 2005 Napisano 20 Maj 2005 hehehe to już wiem czego nie chciałbym wykopać :P żadnych garłaczy ani mortarów (no chyba że bym znowu trafił 50 mm)...rynek się na jakiś czas zapcha :) ....
mmsim Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 no no masz szczęście do tych fanciorów i tyle blaszek bitych naraz-gratulacje
piterb1 Napisano 26 Maj 2005 Autor Napisano 26 Maj 2005 dzieki.kwestia miejscowki- na tej na kiludziesieciu metrach kwadratowych wyszlo juz kilkadziesiat blach.
maxikasek Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 co do tej ruskiej blachy- nie jest to denko od papierośnicy? napewno nie jest to nieśmiertelnik- brak mijsca urodzenia i pełnego nazwiska.
mmsim Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 witaja mozesz wrzucić zbiorowe foto reszy blaszek z tego miejsca.Bardzo mnie interesuja blaszki.Pozdrawiam
piterb1 Napisano 27 Maj 2005 Autor Napisano 27 Maj 2005 oczywisce nie jest to blacha ale spelnie taka role jak wszystkie ruskie papierosnice ,czesc menazek , sygnety - i wogole clae aluminium na ktrorym mogli pisac. blachy nic ciekawego z 40 -50 btl477 kilkanascie kierowcow fahr e. a. troche 337 ,chyba jakis panzer jager, ostatnio ieb mot29 i jakis niezidentyfikowany znaczy bity numer i grupa a jednostka wydrapana norzykiem. pozdr
kudi Napisano 27 Maj 2005 Napisano 27 Maj 2005 sten jak widze Twoje zdjecia to sie nie dziwie ze policja sciga poszukiwaczy :)gdyby wszyscy kopacze wyjeli z szafy swoje wykopki to moznaby rewolucje zbrojna w kraju poprowadzic. dlatego mam nadzieje ze aktywisci z Samoobrony nie ogladaja tych zdjec :)pozdrrobert_kudelski
piterb1 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 i dzisiejsza blacha kolegi .przy okazji co to za oddział /pluton Z.(Z. zug)?
garbaty Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 WITAM PITERB1 ,interesuje mnie druga strona tego przedmiotu lezacego na dole po prawej stronie
piterb1 Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 kawalek szpangi i pare blach z dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.