wędrowiec39 Napisano 4 Maj 2005 Autor Share Napisano 4 Maj 2005 Witam,ktoś kiedyś podawał tutaj link do strony www gdzie była bardzo szczegółowa baza danych oporządzenia i umundurowania jednostek niemieckich z Drugiej Wojny w Języku angielskim, rodzaj przewodnika dla kolekcjonerów, ale - jak to mówią w moich stronach - za pierona nie mogę tego znaleźć :-)) może ktoś ma ten link na podorędziu? dzięki z góry pozdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 www.germanmilitaria.comWitam!Moze o to chodiz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 Witam,dzięki - to mi wygląda na jakiś sklep internetowy, choć trochę ciekawych informacji znalazłem. O ile pamiętam, tamto było zorganizowany na wzór bytyskiej bazy danych o Wojnie w Wietnamie : http://www.thevietnam-database.co.uk/nic, Gugle - jak mawia Zelig - trzeba znaczy się odpalić :-))pozdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.