Bracholl Napisano 4 Maj 2005 Autor Share Napisano 4 Maj 2005 Witam mam pytanie czy sa jakies specjalne przegladarki do map i jezeli sa to jakie,poniewaz sciagnołem pare mapek z netu i mam z nimi problem prosze o pomoc.Dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Witam!Super program to Myriad 7.0.. Można tam od groma rzeczy robić, pisać na mapie, obliczać odległości między punktami etc. Naprawdę polecam. Ściągnij sobie tu: http://www.gold-software.com/download9016.html i wypróbuj a jak Ci się spodoba to możesz ściągnąć pełną wersję z wypożyczalni pod Osiołkiem":)PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 6 Maj 2005 Autor Share Napisano 6 Maj 2005 Dzieki za informacjePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.