bjar_1 Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 No to jak w końcu? Wyszło coś sensownego?pozdrawiambjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 cześć. bjar może zrobimy jakiś wypad we wtorek 30 sierpnia? mogę podjechać po Ciebie. znając życie, Martino nie będzie miał czasu, ale jakby się zdecydował to zawsze fajniej jechać w więcej osób. może masz jakieś propozycje, gdzie jechać?pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Pomyślę ,pomyślę nad miejscówką :) A Ty gdzie masz ochotę śmignąć?pozdrawiamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 wogóle nie mam koncepcji wypadu. może jakieś monetki? no nie wiem. pomyśl i wymyśl coś:)pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Okej - jak wymyślę ,to napiszę. Podejrzewam że na 'półkach' się skończy ;)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 czekam na propozycje. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 No nie wiem nie wiem... proponuję :- półki [albo]- tam gdzie byliśmy ostatniojak sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Patrz Krzychu co wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 gratuluje. gdie chodziłeś, jeśli łaska wiedzieć?:)może wypad w piątek?pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Wracałem od babki i stanąłem na jakiejś śmiesznej łące...efekt widzisz...Można się zgadać wstępnie na piątek, jak się spotkamy to powiem Ci dokładnie gdzie wyszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 zadzwonie do ciebie w czwartek pod wieczór.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Okej Krzysiek, czekam na telefon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Siemka Krzychu !Postanowilem troche odswiezyc Twoj watek.Co u Ciebie ? Szarpnales cos ciekawego na polkach przed pierwszym sniegiem ? Z tego co widze to sezon powoli chyli sie ku koncowi, no chyba, ze pogoda sie poprawi.Juz teraz skaladam Tobie oraz calej Twojej Rodzince zyczenia Wesolych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku !!!Jestem pewien,ze kolejny sezon przyniesie Ci jeszcze wiecej ciekawych fantow !!!Pozdrawiam-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 przedewszystkim bardzo dziękuję za życzenia. ja też składam Ci życzenia świąteczne. wszystkiego najlepszego, zdrowia, pomyślności i szybkiego powrotu do kraju, abyśmy mogli pobiegać po polach:).u mnie wszystko wporządku. wczoraj byłem chyba ostatni raz w tym sezonie (chyba, że będzie pogoda, to jeszcze wypadnie się) na półkach. wyszły jakieś popierdółki, guziki PRL i luski: od mausera (niemieckie I ww), berdana (plus pociski) i mosina.pozdrawiam. krzysiek.ps.przyjeżdżasz na okres świąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Siemka Krzychu !W Kraju pojawie sie prawdopodobnie dopiero na wiosne-dam wczesniej znac to moze wypatrzysz jakies ciekawe poletka :)Pozdrawiam !-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla całej ekipy!!! Marcin - szkoda ,że nie wpadasz na święta - mam trochę towaru do twoich gablotek ,dle Ciebie Krzychu też się coś znajdzie!Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2005 dzięki bjar za życzenia. Tobie też wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, wesołych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku, dużo fajnych fantów.ja zabieram się za czyszczenie łusek od mosina (jest ich pare kilo), więc pewnie coś tam będzie z podwójnych, których nie masz.pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Wystrzałowego sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2006 dla całej ekipy!!! Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Siemka!Poszukuje aktualnego maila do Zwierza ze Staporkowa.Szukal latem kontaktu ze mna.PozdrawiamMarcin z Konskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 najedź kursorem na nick aaaa.gggg.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Już to robilem, ale ten adres jest nieaktualny - wraca mi poczte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 z tego co zauważyłem na forum: sprzęt poszukiwaczy, to już wysłał Ci e-maila.pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.