Skocz do zawartości

Końskie, Opoczno

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
cześć. bjar może zrobimy jakiś wypad we wtorek 30 sierpnia? mogę podjechać po Ciebie. znając życie, Martino nie będzie miał czasu, ale jakby się zdecydował to zawsze fajniej jechać w więcej osób. może masz jakieś propozycje, gdzie jechać?
pozdrawiam. krzysiek.

• 3 months later...
Siemka Krzychu !

Postanowilem troche odswiezyc Twoj watek.Co u Ciebie ? Szarpnales cos ciekawego na polkach przed pierwszym sniegiem ? Z tego co widze to sezon powoli chyli sie ku koncowi, no chyba, ze pogoda sie poprawi.
Juz teraz skaladam Tobie oraz calej Twojej Rodzince zyczenia Wesolych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku !!!
Jestem pewien,ze kolejny sezon przyniesie Ci jeszcze wiecej ciekawych fantow !!!

Pozdrawiam

-Marcin

przedewszystkim bardzo dziękuję za życzenia. ja też składam Ci życzenia świąteczne. wszystkiego najlepszego, zdrowia, pomyślności i szybkiego powrotu do kraju, abyśmy mogli pobiegać po polach:).
u mnie wszystko wporządku. wczoraj byłem chyba ostatni raz w tym sezonie (chyba, że będzie pogoda, to jeszcze wypadnie się) na półkach. wyszły jakieś popierdółki, guziki PRL i luski: od mausera (niemieckie I ww), berdana (plus pociski) i mosina.
pozdrawiam. krzysiek.
ps.
przyjeżdżasz na okres świąt?

dzięki bjar za życzenia. Tobie też wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, wesołych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku, dużo fajnych fantów.
ja zabieram się za czyszczenie łusek od mosina (jest ich pare kilo), więc pewnie coś tam będzie z podwójnych, których nie masz.
pozdrawiam. krzysiek.

• 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie