krzychuna5 Napisano 2 Maj 2005 Autor Share Napisano 2 Maj 2005 zna ktoś ciekawe miejsca w tych okolicach. najlepiej I wojna światowa. z góry dziękuje za informacje i zapraszam na wypad. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Czy to Krzysiek z Kamiennej W. ,którego spotkaliśmy na pułkach"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 tak. zgadza się. nie dajesz znaku życia na maila. co porabiacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Jak to co? Kopiemy! A na pułkach" dawno nie byliśmy ,jak chcesz się z nami styknąć ,to dzwoń do Marcina.A z I wojną u nas (konkretną I wojną) to lipa ,tylko śladowe ilości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Witam.Poszukuje kontaktu z MARCINEM z Końskich.Jego były nr. telefonu 603621051.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Myślę ,że około 10-11-tej - nie będziemy się zrywać wczesnie. Proponuję poszperać za tymi górkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 postaram się dojechać. nic nie obiecuję(żona + niedziela:))) jakby co, to dam znać na komórkę Marcina. ale pomysł dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 No ,to jak cos to pisz do Marcina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 o.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 pomyślcie nad późniejszą godziną. może prędzej mi się uda po obiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 To już dogadaj z Marcinem! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 a więc mam zgode żony na godz. 10.30 - 11.00:) mogę chodzić góra do 15.00. udało się:). może spotkanie tam, gdzie zostawiliśmy ostatnio samochody? proponuję o godz. 10.45. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Okej przekażę Marcinowi ,może chyba być 10:45 ,od razu chyba pójdziemy na górki ,nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 pewnie. myślę, że używali tam sobie do bólu, więc trochę wyciągniemy:). pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Znaczy na górkach jest już niewiele ,ale trzeba zamiatać w ich okolicy - z tyłu i do oporu :) A ta 9 x 19 Para niestety miałem... Berdanka z tych twoich też... Ogólnie doszło mi 12 łusek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 mie teraz, alenie masz. w trakcie urlopu, sprawdze wszystkie podwójne moje łuski, to Ci podrzuce. może jakieś będą, których nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Jak Ci się chce to spoko ,ja mam trochę dubletów polaczków z lat 20-tych (ciekawe) to zrobię podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 No co ,może jakiś wypad w wiadome rejony w tym tygodniu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 cześć. niestety, wyjeżdżam pod namiot z dzieckiem. będe chodził przed południami koło Żarnowa. zapraszam. chociarz, jakbym raz do południa tam wyskoczył, to nic się nie stanie. a więc kiedy? tylko nie poniedziałek.pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 Hej! Zgadam się z panem magistrem i dam znać ,ja miałem dziś śmignąć na górki" ale odechciało mi się.pzdrMichał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 Marcin narazie nigdzie nie jedzie - dopiero w środę/czwartek. Ja może wczesniej skoczę do lasu.Pozdrawiam i dobrych trafień :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 dobra. środa lub czwartek jedziemy z Marcinem. a we wtorek gdzie się wybierasz? ja badam okolice Żarnowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 Nie będę miał transportu niestety chyba... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 Zwierzu i reszta ekipy - a Wy już nic nie kopiecie? :) Co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 Kopiemy ale o padace" nie piszemy.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.