jotes Napisano 19 Luty 2003 Autor Napisano 19 Luty 2003 Witam,Szkoda, że w obecnej postaci można dodawać komentarze posługując się nazwą zarejestrowanego użytkownika.Nie uzurpuję sobie prawa do wyłącznego posługiwania się tym pseudonimem, ale skoro taki wybrałem, to wolałbym uniknąć rozdwojenia osobowości ;-)Na wszelki wypadek informuję więc, że wszelkie wypowiedzi umieszczane w komentarzach przez jotesa" nie są moimi wypowiedziami.Pzdr,jotes
Bocian Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 Istnieje takie zabezpieczenie. Widocznie poprzednie posty w komentarzach zostały dodane przed wprowadzeniem tego zabezpieczenia.
jotes Napisano 19 Luty 2003 Autor Napisano 19 Luty 2003 Rzeczywiście, mogłem najpierw sprawdzić, ale nie chciałem smiecić.
BOClA Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 A może to jest login w tym stylu co go przed minutą zarejestrowałem. pozdrawiam guzdek
jotes Napisano 19 Luty 2003 Autor Napisano 19 Luty 2003 Nie, chodziło o niezalogowany, jota w jotę jotes" :-)))), zresztą z kwietnia ubiegłego roku. Dopiero teraz przyuważyłem tego sobowtóra ;-)
Bocian Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 He he, guzdek znalazł błąd w rejestracji. Już poprawiony.
Gość Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 który bocian to bocian.jednego trzeba odstrzelić......
Bocian Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 Do #$@%^&!)(*., z podkreślnikami to może nie jest najlepszy przykład. paranoja.Jak rozumiem bardzo to poprawiło komuś humor.
Bocian Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 Jeżeli zacznę wycinać wszelkie zbędne znaki to już nie da się wpisać jako login czegoś takiego #$@%^&!)(*.ale jak ktoś sobie życzy
Bocian Napisano 19 Luty 2003 Napisano 19 Luty 2003 z podkreślnikami to może nie jest najlepszy przykład"Rozumiem że używasz przeglądarki innej niż MS Internet Explorer (jak mniej niż 1% użytkowników) i jest to kwestia interpretacji tej przeglądarki - w MSIE nie ma żadnego podkreślenia (sprawdź sobie). Bez świętego oburzenia - jest to świetny przykład.#$@%^&!)(*.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.