_Killamanjaro_ Napisano 17 Luty 2003 Autor Share Napisano 17 Luty 2003 Ostatnio dorwałem włoski hełm wz33 , stan dosc dobry (strychowiec),jego wadą sa natomiast dosc liczne wypryski rdzy (nie wżery),myslałem żeby posmarowac je fosolem tylko właśnie nie jestem pewien jak fosol zadziała na farbe,czy jej nie zniszczy.A może szanowni koledzy maja jakies inne patenty na takie sytuacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Luty 2003 Share Napisano 18 Luty 2003 fosol zostawi farbe nietknieta, tylko p odzialaniu fosolu musisz obowiazkowo natluscic przedmiot!!! polecam wd40jak tego nie zrobisz to rdza wystapi ponownie, ba nawert bedzie jej wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Luty 2003 Share Napisano 18 Luty 2003 przed natluszczeniem splukac fosol woda i zbyt dlugo nim nie operowac.Zdarzalo sie ze farba sie rozpuszczala...mnie w poczatkach mojej przygody z fosolem puscila farba na polskim Adrianie...do dizs jak na niego patrze szlag mnie trafia bo na daszku ucierpial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.