KudłatyHD Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Napisano 25 Kwiecień 2005 Znalazłem to na mierzeji było w okolicy jeszcze troche innych części ale to było najciekawsze. Wie ktoś może od jakiego pojazdu może być ta zakrętka na piaste??
KudłatyHD Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Napisano 26 Kwiecień 2005 To wszystko przez generała, bo pędził do przodu zamiast szukać resztek pojazdu:))) Hak był fajny i prawie nie zardzewiały.
KudłatyHD Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Napisano 25 Kwiecień 2005 Znalazłem to na mierzeji było w okolicy jeszcze troche innych części ale to było najciekawsze. Wie ktoś może od jakiego pojazdu może być ta zakrętka na piaste??
yoony Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 nie dojdziesz do ktorego sdkfz bo nie mamaterialu porownawczego reneralnie polgasienicowka
Pytanie
KudłatyHD
Znalazłem to na mierzeji było w okolicy jeszcze troche innych części ale to było najciekawsze. Wie ktoś może od jakiego pojazdu może być ta zakrętka na piaste??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.