kazik Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Napisano 24 Kwiecień 2005 od czego może być taka blaszka? Wyszła z terenu walk II-wojennych, ale niedaleko przebiegała droga asfaltowa, więc można się spodziewać wszystkiego :)
kazik Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Napisano 24 Kwiecień 2005 od czego może być taka blaszka? Wyszła z terenu walk II-wojennych, ale niedaleko przebiegała droga asfaltowa, więc można się spodziewać wszystkiego :)
the_tuna Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 wracać po to nie musisz...nic takiego, że tak się wyrażę, wow..pralka:)...to teraz mi powiedzcie gdzie to w pralce można zamontować i do czego (w takiej pralce) ma to służyć...może przytoczę wam pewną historie kogoś kto znalazł coś po kimś na ziemi...obydwaj znalazcy stwierdzili że rzecz ta jest częścią od jakiegos pojazdu lub wozu końskiego i zostawili to w lesie...hmmmm...oto zdjęcie tego przedmiotu...oceńcie sami:)....oczywiście ta rzecz to tylko przykład i nie ma nic wspólnego z głównym tematem częścią od pralki"..hahahahapozdrawiam..i czekam na tego kto pierwszy wpadnie na pomysł do czego może to być:)
kazik Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Napisano 24 Kwiecień 2005 hahadzięki Frozz!a moja bójna wyobraźnia doszukiwała się w tym zupełnie innego pochodzenia :)
Frozzer Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 wg mnie to pralka :) chociaz moge sie mylicapropo, wziales to do domu? :D:D:Dkiedys miale mtaka przygode, znalazlem w lesie podluzny przedmiot, tuleja, zaslepiona z jednej strony z czyms na ksztakt wizjera na koncu. przypominalo mi to peryskop okopowy i wzialem to do akademikakolega jak to zobaczyl, krotko zapytal a ch..j ci stara pompka od roweru???":)
Frozzer Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 no tak, blacha kazika miotaczem ognia raczej nei jest, ale jest to wg mnie klapa bebna od pralki od górnie ładowanej
the_tuna Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 heheh Frozer..czy aby na pewno twoja teoria jest słuszna???:)jako załącznik zdjęcie takiego samego elementu tyle że komletnego i w trochę lepszym stanie....
kazik Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Napisano 24 Kwiecień 2005 yyy...the_tuna - możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? Zostawiłem to w lesie i teraz nie wiem, czy mam po to się wracać :]Nie znam się kompletnie na sprzęcie. W pierwszej chwili skojazylo mi się z podstawa pod mozdzierz.Co to jest?
herrmateuss Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 heheh panzerkamfpralken Frania" :Dzabójcza maszyna dla delikatnych tkaninja kiedys przytaragalam do domu lufe która okazala sie kolumna kierownicza do Żuka
kazik Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Napisano 24 Kwiecień 2005 buhahato już teraz wiem dlaczego Niemcy przegrali wojnę :PPewnie ich mundurowy feldgrau zbytnio się wybielał po kontakcie z tą techniką :)
Pytanie
kazik
od czego może być taka blaszka? Wyszła z terenu walk II-wojennych, ale niedaleko przebiegała droga asfaltowa, więc można się spodziewać wszystkiego :)
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.