haupttman Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Napisano 22 Kwiecień 2005 Wykopalem ją biegając po FESTUNG NEISSE,i naprawde nie wiem co to jest! Wygląda na nieśmiertelnik?! A co wy o tym sądzicie? Z góry dziękuję za podpowiedz!
haupttman Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Napisano 22 Kwiecień 2005 Wykopalem ją biegając po FESTUNG NEISSE,i naprawde nie wiem co to jest! Wygląda na nieśmiertelnik?! A co wy o tym sądzicie? Z góry dziękuję za podpowiedz!
Frozzer Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 1 kompania 44 artielrie regiment, mzoe byc t niesmiertelnik, albo numerek z szatni :)
haupttman Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Napisano 22 Kwiecień 2005 Też tak myślałem, tylko z jakiego to okresu? PRUSY?
piterb1 Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 7 kompania i jest to blacha co prawada niestandardowa. okres ?hmm ciezko powiedziec byc moze nawet ww2. pozdro
Pytanie
haupttman
Wykopalem ją biegając po FESTUNG NEISSE,i naprawde nie wiem co to jest! Wygląda na nieśmiertelnik?! A co wy o tym sądzicie? Z góry dziękuję za podpowiedz!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.