KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Napisano 21 Kwiecień 2005 Znalazłem to blisko linii kolejowej na polu pod Wrocławiem od strony Trzebnicy. Wie ktoś co to za odznaka.
KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Napisano 21 Kwiecień 2005 Znalazłem to blisko linii kolejowej na polu pod Wrocławiem od strony Trzebnicy. Wie ktoś co to za odznaka.
KudłatyHD Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Napisano 22 Kwiecień 2005 Tak była wielka rozdzielnia energetyczna.
herrmateuss Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 no wiec moim zdaniem to powinien byc mocny trop.Postaram sie poszukac czegos wiecej na ten temat.Jak cos znajde to sie odezwe
herrmateuss Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 Czy była tam tracja energetyczna . Bo to przypomina mi nieco powojenna odznake niemieckich energetyków
KudłatyHD Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 Dalej nie wiem co to jest:( Chyba pójdzie na złomik:)
Pytanie
KudłatyHD
Znalazłem to blisko linii kolejowej na polu pod Wrocławiem od strony Trzebnicy. Wie ktoś co to za odznaka.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.