Harald Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Mam pytanie do odwiedzających to forum, czy ten film wart jest ogladania. Ponieważ mam zamiar zacząć go wypożyczać w dc++, i chciałem poznać opinie innych, pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Widziałem go a Auchan za 19,90, z tego, co było napisane na okładce, to trochę romansidło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yautay Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Troszke romansidlo, ale mi sie podobal i to bardzo ;o) Swietna produkcja naszych poludniowych sasiadow...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harald Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Dzięki za odzew, w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak tylko wypożyczyć i ocenić, a skoro troche z niego romansidło to moja dziewczyna nie będzie nazekać w czasie oglądania poz. Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Witam. Nie chce być niekultulturalny, ale taki temat już przerabialiśmy...Wystarczy poszukać...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.