okejos Napisano 15 Luty 2003 Autor Napisano 15 Luty 2003 Panowie zadzwonił do mnie znajomy że na jakims kanale telewizyjnym podano o dużym i ciekawym znalezisku w Gorzowie wielkopolskim, czy ktoś coś słyszał na ten temat. bo on strasznie metnie mówił :)
pol Napisano 15 Luty 2003 Napisano 15 Luty 2003 Ja jestem z Gorzowa , ale nic nie słyszałem.Może trochę więcej info.pozdro pol
Gość Napisano 15 Luty 2003 Napisano 15 Luty 2003 zacytuje ci info od kolegi też za cholere nie wiem co jest grane ..coś sie dzieje w z Gorzowie Wielkopolskim bo w tv był jakiś program dziś i gadali ze znalezli tam w holere sprzętu ale nie wiem o co chodzi"
gucio Napisano 16 Luty 2003 Napisano 16 Luty 2003 pewnie jakiś fałszywy alarm...Chociaż może jakaś prawdziwa sensacja???
pol Napisano 16 Luty 2003 Napisano 16 Luty 2003 pk co znaczy dziś i w jakim programie?A tak wogóle możecie powiedzieć coś niby o tym sprzęcie.A tak wogóle porusze tę sprawę wśród znajomych i dam znać jakby coś.pozdro pol
beyo Napisano 17 Luty 2003 Napisano 17 Luty 2003 Jateż jestem z Gorzowa, ale o niczym ciekawym nie słyszałem. Ostatnie ciekawe trafienia na terenie miasta to na wakacjach na poligonie gdzie teraz jest droga dojazdowa do Tesco. Ale były to orły z czapek, wieńce itp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.