2A Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Napisano 20 Kwiecień 2005 http://www.panzer-modell.de/specials/milpf_gross.gifJak w temacie, okazuje się - dzięki Wojtek PL :)który 'to' znalazł, iż był taki projekt, natomiast nie wiem do czego służył wąż do wody...Glocke, bim-bam, Zweiklang: rozumiem :))Mikrophon, Kohle für Anlage, Sprech, Laut, Predigt: jasne !Kreuz, : składany,praktyczne no jasne..
osterode Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 przecież to jest jasne jak słońce!!!ten wąż służy do pompowania wody, ale wody święconej.czyli krótko mówiąc jest panzer mobilne kropidło o bardzo dużej sile rażenia.hmmm przychodzi mi na myśl, iż jest to prototyp pózniejszych armatek wodnych, tyle że, ten model wykożystywany był w celach pokojowych.brakuje mu tylko jednego...MG-1500 szybkostrzelny KM prujacy seriami hostii w wiernych :-)pozdro
maxikasek Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 pewnie do chrzczenia dużej liczby nawróconych sowieckich czołgów ;-). lepiej spal to bo nie daj Boże wpadnie w ręce naszych kapelanów i zrobią to na podwoziu Rysia czy Rosomaka :-).
Pytanie
2A
Jak w temacie, okazuje się - dzięki Wojtek PL :)który 'to' znalazł, iż był taki projekt, natomiast nie wiem do czego służył wąż do wody...
Glocke, bim-bam, Zweiklang: rozumiem :))
Mikrophon, Kohle für Anlage, Sprech, Laut, Predigt: jasne !
Kreuz, : składany,praktyczne no jasne..
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.