Gość Napisano 13 Luty 2003 Napisano 13 Luty 2003 Jesli macie czas w sobote 15 lutego to wpadnijcie o 10.00 na poznanska Cytadele, spotykamy sie przy Muzeum Uzbrojenia o 10.00.Potem udamy sie w interesujace nas miejsce, gdzie wczesniej znalezlismy tajemniczy korytarz.
Gość Napisano 15 Luty 2003 Napisano 15 Luty 2003 Sorka ale nie mogłem dotrzeć w terminie podanym przez ciebie na Cytadelę. Napisz mail'a co ciekawego tam znaleźliście i (jeśli to nie jest tajemnicą) gdzie.Z góry dziękiPozdrawiamBoro
Gość Napisano 16 Luty 2003 Napisano 16 Luty 2003 Niestety przeczytalem post po czasie, daj na email o co chodzi.
Gość Napisano 24 Luty 2003 Napisano 24 Luty 2003 Hello!Ja też chciałbym się dowiadywać o takich spotkaniach na Cytadeli z większym wyprzedzeniem. Bo wtedy chętnie bym się wybrał z saperką i latarką. A jeżeli jest możliwe, to proszę żeby informacje o tym co tam się działo były umieszczane na forum Odkrywcy.
Bocian Napisano 25 Luty 2003 Napisano 25 Luty 2003 Jest specjalny dział do tego. Jeżeli ktoś będzie coś organizował to proszę podesłć do mnie info a ja zamieszcze je w dziale aktualności.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.