Gość Napisano 13 Luty 2003 Napisano 13 Luty 2003 potrzbuje informacje dotyczace przejzazdu 11 kompanii pancernej (rozpoznawczej) pod dowodztwem plk. Gusakowskiego najlepiej od okolic swiebodzina do odry
Gość Napisano 13 Luty 2003 Napisano 13 Luty 2003 Mam informacje - jednak wszystkie pochodza z ksiazki o MRU (kilka skanow) jak chcesz to pisz. (jest to historia zdobycia MRU)Jak masz cos wiecej to pisz
Grzebiuszka Napisano 13 Luty 2003 Napisano 13 Luty 2003 Poszukaj książki A. Katukow Pancerny Grot" ,Warszawa1976r.Jest tam kilkustronicowy opis przełamania MRU,niestety nie mam żadnej kopii tego fragmentu :-( Pozdrawiam Grzebiuszka
k0k0 Napisano 14 Luty 2003 Napisano 14 Luty 2003 Grzebiuszka, zobacz w tym miejscu - może jest jeszcze aktualne: http://poliart.biz/cgi/poli.pl?ka=historia.*faszyzm
Grzebiuszka Napisano 15 Luty 2003 Napisano 15 Luty 2003 Dzięki za info ,ale cena mnie odstrasza. Myslałem ,że może ktoś z Kolegów ma tę książke i mógłby zeskanować lub skserować te kilka stron o MRU. Pozdrawiam, Grzebiuszka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.