past Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 W niedziele jedziemy do Piskorzowic - mimo tego że przeryte wyskakuje jeszcze co nieco. Jakby ktoś chciał jechać to zapraszam. Dojazd najlepiej do oczyszczalni ścieków na Janówku (dochodzi MPK) a dalej kierunek Berlin" :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 of kors wyjazd z rańca?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Jedziemy czyli kto jedzie???Może tez bym znalazł czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 około 9-9.15 na Leśnicy, jak na razie jestm ja i Oława" znając realia w lesie pewnie będzie łok" no ale ostatnio stamtąd wytargano klamre i pudełko po gumkach" nie licząc mojego guzika z orzełkiem :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Coś Oława się na forum nie oddzywa, ale chyba ma kłopot z netem:)Ja jeszcze zobacze, jak mnie głowa nie będzie napieprzać to moze podjade hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Ja postaram się wziąć w piątek i w sobotę za mgr by niedzielę wygospodarować:-) Kudłaty, Oława nie ma netu chyba w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 ma net , ale się nie udziela :-)jak będziecie to możemy też pogadać o stowarzyszeniu - generał chyba mo ostatnio złe dni , coście mu na tej mierzeji zrobili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Heheheh, cos mu się stało hehe.To klepnij Oławe, żeby się odezwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 No to powodzenia życze.Ja w niedziele chyba na monetki zrobie wypadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 No witam A ja jeszcze nie wiem, wszystko się okaże w piątek. W sobote jestem do 14 w pracy więc jak coś dam znać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 widzę że gęsto będzie w niedziele trzeba będzie chyba taśmami wyznaczać pasy, jak widać mam net ale niemam czasu siedzieć przy kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 ja niestety nie dam rady jechać, mze innym razem.Powodzenia dla wszystkich kopaczy Niech moc wykrywek będzie z Wami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Past i jak poszło później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Coś wykopaliście ciekawego??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 troche nas Wojtek nastraszyłeś , najcięższy efekt jest na identyfikacji , kilka monetek , jakieś łuski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 No w sumie sam wydygałem i tych czterech gości z wykrywkami. Już scenariusz sobie wymyśliłem że po wykrywaczu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 W środku magazynka były resztki dokumentu, niestety zanim dojechałem do domu wszystko wyschło i rozpadło się. Zabieram jakiś od teraz szczelny woreczek ze sobą heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Wojtas.Ty znowu ściemniasz z tym magazynkiem hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Wojtas by dopiero narobił na Mierzeji jak te kłady zapierdzielały, a myśleliśmy, że to jakaś straż i położyliśmy się w okopach heehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Nas przyatakowali niebiescy swoim wozem szturmowym marki Polonez:-) Wykrywacze na ziemię i udajemy że podziwiamy przyrodę etc hy hy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 No to mało brakowało,żeby cię Wojtas ograbili hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 żeby jeszcze było z czego, po tej ostatniej jeździe w sobotę to i rozumu czasem nawet brakuje he he;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Wraith,ja byłem jednym z tych czterech na wale,(jak by nas skroili to by za sprzęt kupili sobie kilka polonezów:)to była moja wyprawa tam pierwsza od trzech lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 pepo a wykopaliście coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Kilka sztuk ammo od ppsz i mauser(chodziliśmy za kolorem)i co ciekawe talerz cały, był trafiony przypadkiem bo obok niego była łuska.Ma na spodzie słabo widoczną koronę i jakieś inicjały.(biała porcelana,głęboki np. na rosół) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.