driver81 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Napisano 13 Kwiecień 2005 Drodzy koledzy !!!...czy Ktoś z Was też sie interesuje AK- konkretnie Kedywem lecz nie okręgiem W-wa, lecz innymi terenowymi, jeśli tak prosiłbym o kontakt interesuje mnie głównie wymiana wiedzy info moje zapytanie nie ma charakteru materialnego nie chodzi mi o fanty a dojscie prawdy co do neiktorych wydarzen sytuacji miejsc itp.Pozdrawiam.
zwiezda Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 byc moze moge cos ci pomoc jesli chodzi o powiat kepinski
driver81 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Napisano 13 Kwiecień 2005 ...sorki nie dodalem interesuje mnie zwłaszczaZamojszczyzna.pozdro
zwiezda Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 na temat tamtego rejonu nie wiem nic, moj dziadek prawie cale zycie poswiecil na dokumentowanie istnienia AK na terenie PLD wielkopolski
Volksewagen Wojtek Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Kedyw Okręgu Wileńskiego AK - polecam książkę nieżyjącego już niestety Pana Jerzego Urbankiewicza Szabla zardzewiała" traktuje ona właśnie o działalności w Kedywie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.