saper1939 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Panowie mieszkajcy w Rybniku a moze by tak sie spotkac na jakims browarku albo wybrac sie na wykopki wieksza grupa?Co Wy na to?Jesli jest ktos chetny to prosze pisac.Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Saper dzieki za maila - sory ze sie nieodezwalem ale mialem problemy sprzetowe- dysk padl...Chetnie bym sie spotkal ale 3 tygodnie temu odebralem ze szpitala mojego pierworodnego i wspanialy swiat zamyka sie od tego czasu do takiego kolka: praca-pieluchy-zakupy-gotowanie-praca...itd itp:)Ale jestem dumny z synka :)Jak sie troszke poustawia moja sytuacja to z checia sie spotkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Woytas nic nie szkodzi jak sie juz nacieszysz z malenstwa i zatesknisz za wykrywaczem i saperka to daj znac.A swoja droga to moje gratulacje i powodzenia.Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mumin23 Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Witam wszystkich chetnie bym skimś pokopał jestem z okolic rybnika!!gg6848080 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.