sanshin Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Witam! Mam pytanie. Kto w trójmieście za opłatą oczywiscie przerobł by mi profesjonalnie bluzę szwedzką na bluze wehrmachtu.Planuje własnie zakup takowej i szukam kogoś kto by mi ja przerobił ew. jesli ktoś ma namiar na zakład krawiecki w którym mozna dobzre taką bluze przzerobić.Będę wdzieczny za wszelkie inofrmacje.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Sanshin, a sam nie możesz spróbować jej przerobić?Zapewniam że to nic tródnego.Trochę pracy i bluza bedzie nawet nieżle się prezentować.Wiem,bo sam ją przerabiałem i wcale nie jest to takie tródne,ale trzeba również wspomnieć że musiałbyś mieć jakiś zapas materiału na kieszenie miechowe.Najlepiej ze spodni.Pozdrówka.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2005 A masz mozę przepis jak sa przerobić szwdzką bluze?Bo na forum są same przepisy jak przerobic szwajcara.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Witam.A jaki jest problem ze szwedzką?Przecież robisz tak samo.Za jakis czas podeślę zdięcia jak wygląda przerobiona.Może nie wygląda ona jak oryginał ale też świetnie się prezentuje.Pozdrawiam.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.