Skocz do zawartości

nowe fanty 2

wons

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
do bjar
sorki, nie pilem do nikogo...po prostu stwierdzilem fakt, ciesze sie ze swoich znalezisk chocby to byly luski, ot wszystka.
zwlaszcza, ze chodzilem wiele razy w niektorych miejscach, z ktorych inni wynosili niezzle fanty,a tak na dodatek to zlapalem luseczki z lebela z francuskimi biciami 1911. i ciesze sie z luseczek..haha bo takich nie mialem.
rozwazalem sprzedaz na zlom kolorowy nadwyzek lusek, ale nie mam sumienia.
pozdrawiam generala z brzegu.no i innych fascynatow tez oczywiscie, i tych co na forcie prusy w nysie nie zakopali dolkow, a co tam..

witam

dzisiaj zrobilismy sobie znow spacerek z Sanshinem ,wynik to łuska od Iła ,3 luski aluminiowe od rakietnicy niemieckiej,6 lusek od rakietnicy chyba radzieckiej,jeden naboi od lebela ,jedna niezidentyfikowana luska,6 lusek od pepeszy ,jakis odwaznik ,pare guzikow klamerek itp..
a Sanshin pare naboi od mausera i dwie rozrywki (oczywiscie zostaly w dolku :)

pozdrawiam

Witam wszystkich!!! Dziś zrobiliśmy sobie spacerek w rejon Radzymina. Panowie!!!! tyle amunicji w paru dołkach to w życiu nie widziałem. dziesiątki a może setki tysięcy sztuk mosina i ppeszy a pozatym wszzystko w paczkach. Wydaje mi sie że to był jakiś magazyn bo w kwadracie 50 m na 50m lezały koło siebie jedne na drugim.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie