GIWEROLOG_16 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 2 foto... ta mg jest z wody około 40% oxydy i punce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Jeśli chodzi o mp40 to nie mam się czym pochwalić :/ tylko ten ogryzek... ale wykop własny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 no,no takie fanty to coś-super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Giwerolog gdzie takie cośwyciągać?? hehe :-) ja koncze wlasnie kolejna impreze z kolezanka:-) Kudlaty Ty zostwailes rure od panzera w okopie!!!! Ty ciolku hehe przywoz ja z powrotem... bo ja dzis nie mam sil, kiedy jedziemy w ten ostatni teren bo mnie sie podoablo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Wraith.my z Kudłatym jedziemy dzisiaj hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 My też wczoraj byliśmy pokopać. Dla odmiany, coby nie zwozić samego żelaztwa, poszperaliśmy na śmietnisku. W drodze na fantonośne miejsce napknęliśmy się na takie cósik: traszka grzebieniasta (którą pierwszy raz na oczy widziałem na żywo)i inną gadzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Po krutkiej, acz intęsywnej walce udało nam się przegonić napastnika. Droga do naszego miejsca stała otworem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Jedno z pierwszych znalezisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 i po umyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Starszy Wons w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Młodszy Wons w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 resztki lampy naftowej i jakiejś maski p-gas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Większość wykopanych przedmiotów. Pozostały dla potomnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 łuski, w większości niemieckie, są też czechosłowackie, polskie i serbskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Popierdółki: łyżeczki, odkażalniki, szczoteczki do zębów, elementy mundurów i jakieś dziwne śledzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 inne popierdółki. Łuski mosiężne 20mm, naboje szkolne i ciekawsze łuski, pudełka, pudełeczka, miska (widoczny tylko brzeg). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Kubek i zakrętka od manierki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 miska i butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 inne butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 po umyciu.Z serii Odkaź się sam!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Łuski. Jedna już oczyszczona, a wyglądała tak jak jej koleżanka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Kubek, i to, co żołnieże najbardziej lubili pić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Element radiostacji, zapalniczka, fifka, guzik Kriegsmarine, ładniejsze szkolniaki i szczoteczki do zębów - jedna to chyba jakiś kombajn! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Jakieś szpile, albo śledzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.