sanshin Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Witam! Szukam kontaktu z poszukiwaczami z gdyńskich dzilenic Dąbrowa i Dąbrówka.Najlepiej z osiedla leśny zakątek" ale inni tez mile widziani.zcekam na kontakt.Darz dół.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 co jest?Nie ma nikogo z mojej dzielnicy?W taki razie szukam ludzi z chwarzna,karwin,wiczlina i chwaszczyna i okolic.Odezwijcie sie!!!!pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allen26 Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 WitamJa jestem z rumi,trochę drogi od dąbrówki ale myslę że dość blisko, jak chcesz gdzieś wyskoczyć na wykopki to napisz na maila, ja nie mam zbyt duzego doświadczenia,posiadam rutusa first plus od pażdziernika 2004 także dużo jeszcze razy w terenie nie byłempozdrawiamallen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Ok.A moze w niedziele? Np za polifarb w gdyni.(mieszkam dwa kroki od polifarbu)Prosto z rumii dojedziesz autobusem R tuż pod mój dom :).pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asael Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Mieszkam w Żukowie, tak więc nie mam daleko do Gdyni...Jednak lojalnie ostrzegam: jestem początkującym poszukiwaczem - jedyne czym mogę służyć to wykrywka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Spoko.Mozemy sie umówić którejś niedzieli.No wreszcie ktoś sie zaczął odzywać:)pzdrSanshinp.s A Asael masz jakieś fajne miejsca w zukowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asael Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 U mnie tereny są z lekka pustynne, a te, na których powinno" coś być zostały już przechodzone przez innych poszukiwaczy... Co wcale nie oznacza, że nie można tutaj nic znaleźć :) Ostatnio chodziłem po lesie niedaleko szkółki leśnej w Leźnie - na nic szczególnego nie trafiłem, ale jako początkujący jestem zadowolony ze znalezisk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allen26 Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Raz jeszcze ja:))w ta niedzile nie mogę ale napiszę po niedzieli do Ciebie maila to przyszły weekend jest nasz ok?allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 słucja jeśli chodzi u mnie o czas to jest to nieprzewidywalen ale myske ze bede mogł wykroić sobie wolny dzionek.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allen26 Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 ok jak bedziesz miał wolny weekend to napisz i wyskoczymy gdzieśnarazie allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Ja Chwarzno, czyli w sumie niedaleko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Byłe wczoraj na wykopkach do okoła chwarzna.Czyżby te tereny były tak mocno przeszukane bo znalzałem tylko dwa naboje do mausera.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 allen26- masz mozę GG?Jak masz to daj znać na moje gg. Mój numer to:8691516.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Ja tez bym się pisał na jakieś spacerki.Zryte te tereny są okrutnie, ale można czasem znaleść coś ciekawego jeszcze.No i poprostu pozwiedzać... A jak wiadomo kto w jakiej dziurze siedział to aż czuć zapach starych czasów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allen26 Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Niestety nie mam neta w domu chwilowo mam rozwalonego kompa i pisze z kawiarenki,dlatego najlepiej dawaj posty na forum albo mailpsweekend mam wolny(prawdopodobnie)w czwartek lub piatek będzie wiadomo na 100%dam znać allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Ja pracuje od czwartku non stop :/Dzisiaj bylem pogadac w TPSie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 allen26- wysłałwm ci maila z propozycją wykopków,Plan jest taki:Zbiórka o 8 30 pod giełdą hurtową na dąbrowie(z rumii dojedziesz bez problemu autobusem R bez przesiadek i tak samo wrócisz) bedziesz mnie widzieć na przystanku. Idziemy do lasu za polifarbem(mam kilka ciekawych miejsc i bedziemy sie kierowac w stronę kolonii chwaszczyńskiej).Bedzie jeszcze mój mumpel jak ci to nie przeszkadza.Tak to mniej wiecej ma wyglądać.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Sanshin odezwalem sie do Ciebie na nr GG ktory podales. Tez moze bym sie zalapal na jakies wykopy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 A pasuje ci sobota?Jak tak to nie ma sprawy.a na gg wiadomosć nie przyszła.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Posłałem Ci maila na adres z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.