bruce Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Tydzień temu znalazłem kawałek gąsienicy, tylko nie wiem z jakiego pojazdu ona pochodzi. Czy ktoś może pomóc mi w identyfikacji ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 2 Maj 2005 Autor Share Napisano 2 Maj 2005 Czyżby aż tak trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 witamMi to wygląda na gąsienice od radzieckiego SU-76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 hm...nie na 100 ale...T34 coś mi się bardzo kojarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bruce
Tydzień temu znalazłem kawałek gąsienicy, tylko nie wiem z jakiego pojazdu ona pochodzi. Czy ktoś może pomóc mi w identyfikacji ?
pozdrawiam
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.