wiciu_r Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Witam !Kopałem w korzeniach ten bagnecik i nie zorientowałem się że pod spodem w poprzek leżała pochwa. Dostała saperką :(Jaką macie technologię żeby ją zrekonstruować bo jeszcze nigdy tak rzeniosła nie skaleczyłem i brak mi pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Trochę już to oskrobałem i na razie w słaby ocet.Jak to później złączyć?Dzięki i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 mozna to połaczyc klejem epoksydowym z dodatkiem rdzy(sproszkowanej wtedy nie rzuca sie w oczy) , Poxyliną lub szpachlą z włoknem szklanymklej epoksydowy jest jednak najtrwalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 klej dwuskładnikowy typu poxipol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Po dokładnym oczyszczeniu to zostanie sito. Jedyny ratunek to żywica i mata na całość. O ile uda się wydobyć dławik to przed laminowaniem napchaj worków foliowych do środka żeby nie naciekło. Szlifowanie wnętrza pochwy jest prawie nie wykonalne.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Wygląda na to że nie będzie tak źle, po paru godzinach w occie ukazała się czysta blacha i 2 pęknięcia plus to przełamanie.Środek to faktycznie szrot. Jutro wieczorem będę miał kolejną fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Wypadła na razie 1 dziura więc nie jest źle.Za 2 tygodnie pokażę efekt końcowy......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.