wiciu_r Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 Witam !Kopałem w korzeniach ten bagnecik i nie zorientowałem się że pod spodem w poprzek leżała pochwa. Dostała saperką :(Jaką macie technologię żeby ją zrekonstruować bo jeszcze nigdy tak rzeniosła nie skaleczyłem i brak mi pomysłu.
wiciu_r Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 Trochę już to oskrobałem i na razie w słaby ocet.Jak to później złączyć?Dzięki i Pozdrawiam
herrmateuss Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 mozna to połaczyc klejem epoksydowym z dodatkiem rdzy(sproszkowanej wtedy nie rzuca sie w oczy) , Poxyliną lub szpachlą z włoknem szklanymklej epoksydowy jest jednak najtrwalszy
Cyrograf15 Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Po dokładnym oczyszczeniu to zostanie sito. Jedyny ratunek to żywica i mata na całość. O ile uda się wydobyć dławik to przed laminowaniem napchaj worków foliowych do środka żeby nie naciekło. Szlifowanie wnętrza pochwy jest prawie nie wykonalne.Wojtek
wiciu_r Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Wygląda na to że nie będzie tak źle, po paru godzinach w occie ukazała się czysta blacha i 2 pęknięcia plus to przełamanie.Środek to faktycznie szrot. Jutro wieczorem będę miał kolejną fotkę.
wiciu_r Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Napisano 9 Kwiecień 2005 Wypadła na razie 1 dziura więc nie jest źle.Za 2 tygodnie pokażę efekt końcowy.........
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.