bolas Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Mam nadzieję że moderatorzy nie wezmą tego za reklamę. Spiesze z wieścią bo jak wiem wielu z Was (jak i ja)lubuję się w polskich filmach wojennych a tu mamy polski mega hicior Jak rozpętałem II wojnę światową" na 3 CD jako do babskiej gazetki NAJ" - ja już kupiłem sobie - ino 8.90 zł za numer a Franek Dolas w kolorze. Teraz do obecnego numeru sa do wyboru cz.2 i cz.3 - ja tam od razu zakupiłem dwa numery zeby mieć oba. Ponoć wcześniej była też cz.1 ale już poszła w cholere. Kopia bardzo fajna - screen obok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 W ogóle jakby ktoś miał przypadkiem pierwsze dwie płytki (bo się okazało że cz.1 jest na 2) i chciałby dwie kolejne części to niech się odezwie na priv. Zamieniłbym się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.