igok Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 nosze sie z zamiarem kupna piszczalki mam na ten cel 1500-2000 zł i juz sam zglupialem od tygodni siedze i czytam posty sledze producentow i sklepy i juz mam naprwde dosc niewiem co mam kupic.czy slyszeliscie o takim sprzecie jak Wykrywacz metali PROSPECTOR firmy ARMAND" sprzet potrzebny mi jest do militarki. za pomoc z gory dziekuje pzdr.igok
Natan Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Jak na militarke to głównie PI , a tu chyba nie ma aż takiego wyboru jak w VLF. Coś powinieneś wybrać.Chyba najlepiej z polskich.PozdrawiamNatan
igok Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 osobiscie nie mam nic do smetka ale czy nie lepiej dołozyc pare groszy i kupic cos lepszego /zasieg dyskryminacja/??
igok Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 natan czy ty osobiscie uzywaz PI ,jesli tak to czy cos wiecej na ten temat muglbys mi powiedziec??
Natan Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Powiem Ci tak - ja osobiscie wole monety :) , ale dlugo juz przegladam to forum i to jest wniosek z tego wynikajacy. Fakt ze zapomnialem o smetku, kolega uzywa i zadowolony.Natan
camo74 Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 to co widać na zdjęciu to efekt dzisiejszych wykopków przy użyciu WHITES QUANTUM II. TO NAJLEPSZY WYKRYWACZ DO POSZUKIWAŃ: KLAMER,MONET,ODZNACZEŃ...I.T.P.mikroprocesorowy-żadnych pokręteł i co najważniejsze prosty w obsłudze-nie jest sztuką kupić extra drogi sprzęt i korzystać z 40% jego możliwości ! z kolei odradzam wykrywki bez dyskryminacji,jeśli chodzi o metale kolorowe. używam go parę lat i bardzo go sobie cenie,na militaria też jest świetny. poza tym jak się wie gdzie kopać to sprzęt się szybko zwraca.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.