Skocz do zawartości

mam 1500-2000 i juz nie wiem co wybrac

igok

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nosze sie z zamiarem kupna piszczalki mam na ten cel 1500-2000 zł i juz sam zglupialem od tygodni siedze i czytam posty sledze producentow i sklepy i juz mam naprwde dosc niewiem co mam kupic.czy slyszeliscie o takim sprzecie jak Wykrywacz metali PROSPECTOR firmy ARMAND" sprzet potrzebny mi jest do militarki. za pomoc z gory dziekuje
pzdr.igok
Napisano
Jak na militarke to głównie PI , a tu chyba nie ma aż takiego wyboru jak w VLF.
Coś powinieneś wybrać.
Chyba najlepiej z polskich.
Pozdrawiam
Natan
Napisano
osobiscie nie mam nic do smetka ale czy nie lepiej dołozyc pare groszy i kupic cos lepszego /zasieg dyskryminacja/??
Napisano
Powiem Ci tak - ja osobiscie wole monety :) , ale dlugo juz przegladam to forum i to jest wniosek z tego wynikajacy. Fakt ze zapomnialem o smetku, kolega uzywa i zadowolony.
Natan
Napisano

to co widać na zdjęciu to efekt dzisiejszych wykopków przy użyciu WHITES QUANTUM II. TO NAJLEPSZY WYKRYWACZ DO POSZUKIWAŃ: KLAMER,MONET,ODZNACZEŃ...I.T.P.mikroprocesorowy-żadnych pokręteł i co najważniejsze prosty w obsłudze-nie jest sztuką kupić extra drogi sprzęt i korzystać z 40% jego możliwości ! z kolei odradzam wykrywki bez dyskryminacji,jeśli chodzi o metale kolorowe. używam go parę lat i bardzo go sobie cenie,na militaria też jest świetny. poza tym jak się wie gdzie kopać to sprzęt się szybko zwraca.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie