panzerhrabia Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 witamMoże pomyślicie że idę na łatwizne prosząc Was o swoje programy do white's xlt ale nabyłem go kilka dni temu i chciłabym sprawdzic kilka miejsc na obecnosć monetek są to w tej chwili pola uprawne które za kilka dni dędą już zasiane a wtedy raczej nie wypada kopać już:( a wiem że na własnych programch można osiągnąc dużo więcej niż na fabrycznych, a żeby opracować własne to trzeba troszke pochodzić, ale ja chce te pola przeszukać przed zasianiem.... wiec mam tylko jakies ok 10 dni:( jeszcze raz pls i z góry dziękuje:)pozdrawiam
Mirass Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Witam.Poszukaj w archiwum. Było spopro, nawet niedawno
panzerhrabia Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 witamjak narazie znalazłem tylko jeden program w tym linku http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=19530#19547 a na stronie proscana nie mogę nic odnaleźć jeszcze raz proszę o pomoc......
VanWorden Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Tu masz troszkę: http://www.whites.co.uk/program.htma tu jeszcze więcej: http://66.51.97.78/jb/programm.htmlWszystko zależy czego szukasz ale grunt to eksperymentować.. Podałbym Ci swój główny ale ponieważ używam mixed mode" to raczej nie nadaje się on na początek..PozdrawiamVW
panzerhrabia Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 VanWorden dziekuje za podane linki napewno sie przydadzą, ale jesli bym Cie może bardzo poprosił i namówił to bys mi podesłał swój program dla porównania??? szukam raczej monetek i proszę Cię bardzo ....:) pozdrawiam
VanWorden Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Nie ma sprawy, wyślę Ci na priva pewnie jutro, ale ostrzegam że uszy Ci zwiędna od ilości sygnałów.. W tym drugim linku masz super programy na monetki. Spróbuj zaprogramować i porobić trochę testów w powietrzu". Zobacz jakie dźwięki i ustawienia Ci pasują i sprawdzaj ich skuteczność w terenie.PozdrawiamVW
panzerhrabia Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 VanWorden dziekuje i czekam. Czy posiada ktoś jeszcze jakieś dobre wyprubowane programy do xlt na monetki??? dziękuje i pozdrawiam.
panzerhrabia Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 witam ponownieniech sie sktoś zlituje tak niewiele czasu mi zostało:)....pozdrawiam
Mirass Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Stary, nie błagaj tylko poszperaj po forum i po forum Poszukiwaczy Skarbów. Poczytaj, poczytaj i przemyśl to co czytasz. Nawet sam podałem jeden program na monetki, bodajże nazwyał się pole - na tereny nie zasmiecone.PozdrawiamMirass
panzerhrabia Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 Mirras Twój program pole mam, dzis go przetestuje i chce porównac z innymi ...pozdrawiam
Mirass Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Stary, nie licz, że odrazu beziesz miał wielkie osiągnięcia, tego sprzetu trzeba się nauczyć w praktyce.Mirass
panzerhrabia Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 mam nadzieje że mi się to uda poznać go całowicie w tym sezonie;]pozdrawiam
Mirass Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Pod watunkiem, że będziesz szukał dzień w dzień od switu do zmierzchu
panzerhrabia Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 pod warunkiem ze będziesz chodził za mnie do pracy;)pozdrawiam
Mirass Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 No i co.Mia miałeś siępochwalić efektami.Który programik jest najlepszy na monetkiMirass
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.