Skocz do zawartości

Ni pies ni wydra czyli video poszukiwania:)

VanWorden

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Czy ktoś testował może to cudo http://www.schatzsuchermagazin.de/exp5000/daten.htm
i wie coś na ten temat? Przyznaję że kiedyś sądziłem że to prima aprilis ale chyba jednak nie.. Niedawno zastanawiano się w jakimś wątku nad ściemą co w tym przypadku chyba nie byłoby potrzebne.. Wobrażacie sobie minę iebieskich" jakby Was z czymś takim zobaczyli?

Pozdrawiam

VW
Napisano
Witam,

Chciałoby się tutaj powiedzieć co myślę o tych [...] co sprzedają to [...].

Może bym to wyrzucił z siebie, ale nie w takim czasie jaki mamy teraz...

Słowo oszustwo jest chyba delikatne, a doskonale opisuje proceder który uprawiają.

proscan
Napisano
Powaga? To aż taka totalna kicha jak te śmieszne long range locators"? Kurde, szkoda bo już sobie siebie wyobraziłem jak zasuwam z czymś takim na plaży i żadne bikini nie są już dla mnie zagadką - pełen rentgen w oczach:)!

Pozdrawiam

VW
PS. A swoja droga to kupę kasy za to chcą..
Napisano
Cwaniacy często stosują chwyt na ceną. Drogie - znaczy dobre.

Ten stek bzur który można wyczytać na w/w stronie powala z nóg. Naprawdę szkoda dyskusji. Ktoś sprzedaje gumową kaczuszkę i przekonuje że to krążownik.

proscan

PS
u nas też zdarzają się gigancji:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47213081

To cuś" można kupić za 30zł w większości sklepów elekronicznych. Na allegro za 200zł. Smutne.
Napisano
A może nie jest to takie bzdurne, jakby się wydawało?
Abstrachując od podanych zasięgów, których nie będę oceniał z tej samej przyczyny co proscan, można sobie wyobrazić podobną wizualizację dla zwykłego wykrywacza - machamy sondą, w sondzie jest układ pozycjonujący i sygnał z wykrywacza jest zapamiętywany razem z pozycją i na bieżąco wyświetlany w okularkach". - taki bajer.

Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie