vonadamski Napisano 15 Luty 2003 Napisano 15 Luty 2003 Witam!!!Raned rozbroiles mnie i juz wiecej sie tu nie odzywam bo wybuchne:(Z powazaniem vonadamski
Gość Napisano 15 Luty 2003 Napisano 15 Luty 2003 Nie moge nic znalesc na Exploreru ani na pudelku! nic nie pisza.. sprawdzilem na internecie, tez nic.. ale wyglada na to ze sa montowane w Irlandi i w Australii a czesci gdzies indziej sa produkowane np w Chinach ale RD (research and development) technologia powstaje w Australi. No ale sprzent nadal fajny.. co ty na to Raned??
Raned Napisano 16 Luty 2003 Napisano 16 Luty 2003 Explorera XS testowałem zaraz po wypuszczeniu modelu, chyba 4 lata temu przez cały miesiąc w różnych warunkach.Wykrywacz przegrywał w porównaniu do wszystkich dostępnych mi wykrywaczy w tamtym czasie, w tym z moim prościutkim Cutlassem II (Tesoro oczywiście). Spectrum XLT znajdowało całe mnóstwo przedmiotów na gruncie uprzednio przeszukanym Explorerem. Ponieważ wykrywacz miał znaleźć się w moim arsenale, byłem szczęśliwy że udało mi się go sprzedać gdzieś na Białoruś czy Ukrainę, bo w Polsce w tamtym czasie nikt nie chciał tego kupić.Na dzień dzisiejszy posiadam zestaw wykrywaczy moich marzeń a są to: Cutlass II (z cewką 20 cm) Cortesa oraz PIranhę wszystkie oczywiście Tesoro. Przydał by mi się do pełni szczęścia jeszcze Pulse Star II Pro oraz OGF-WByć może niektórym puszczają nerwy, bo nie mogą wybrać się w teren z powodu wyjątkowo nieprzychylnej zimy. Pozdrowienia.
Gość Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Wątek ten jest zdominowany niestety przez osoby zainteresowane sprzedażą a nie kupnem wykrywacza jak zresztą prawie całe forum sprzętowe a ja prosiłem o odrobinę ciszy w eterze i danie szansy wypowiedzi na ten temat właścicielom 1 (jednej sztuki). Kolega Raned testując 2000 wykrywaczy dokonał niezwykłego wyczynu. Przyjmując jakieś 3 dni na sztukę pracował bez wytchnienia ponad 16 lat. Pogratulować. Jak tu być poważnym ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.