Skocz do zawartości

forum-sprzęt

Gość Verte

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie moge nic znalesc na Exploreru ani na pudelku! nic nie pisza.. sprawdzilem na internecie, tez nic.. ale wyglada na to ze sa montowane w Irlandi i w Australii a czesci gdzies indziej sa produkowane np w Chinach ale RD (research and development) technologia powstaje w Australi. No ale sprzent nadal fajny.. co ty na to Raned??
Napisano
Explorera XS testowałem zaraz po wypuszczeniu modelu, chyba 4 lata temu przez cały miesiąc w różnych warunkach.
Wykrywacz przegrywał w porównaniu do wszystkich dostępnych mi wykrywaczy w tamtym czasie, w tym z moim prościutkim Cutlassem II (Tesoro oczywiście). Spectrum XLT znajdowało całe mnóstwo przedmiotów na gruncie uprzednio przeszukanym Explorerem. Ponieważ wykrywacz miał znaleźć się w moim arsenale, byłem szczęśliwy że udało mi się go sprzedać gdzieś na Białoruś czy Ukrainę, bo w Polsce w tamtym czasie nikt nie chciał tego kupić.
Na dzień dzisiejszy posiadam zestaw wykrywaczy moich marzeń a są to: Cutlass II (z cewką 20 cm) Cortesa oraz PIranhę wszystkie oczywiście Tesoro. Przydał by mi się do pełni szczęścia jeszcze Pulse Star II Pro oraz OGF-W
Być może niektórym puszczają nerwy, bo nie mogą wybrać się w teren z powodu wyjątkowo nieprzychylnej zimy.
Pozdrowienia.
  • 3 weeks later...
Napisano
Wątek ten jest zdominowany niestety przez osoby zainteresowane sprzedażą a nie kupnem wykrywacza jak zresztą prawie całe forum sprzętowe a ja prosiłem o odrobinę ciszy w eterze i danie szansy wypowiedzi na ten temat właścicielom 1 (jednej sztuki). Kolega Raned testując 2000 wykrywaczy dokonał niezwykłego wyczynu. Przyjmując jakieś 3 dni na sztukę pracował bez wytchnienia ponad 16 lat. Pogratulować. Jak tu być poważnym ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie