Skocz do zawartości

cęści do G43

pawel_breslau

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ponownie.
Czy naprawdę nikt nie posiada tych przekrojów?jeśli ktoś ma oryginalną część oporopowrotną(tej na której są dwie sprężyny) to prosiłbym o zmierzenie tej części i w miarę możliwości zrobienie rysunku z wymiarami.Chyba że sówmiarka to zbyt skomplikowany przyżąd?
Pozdrawiam.P.

Witam giwerolog_16".
Dzięki za przekrój lecz nie urażając Ciebie takich już mam kilka.Potrzebuję jadnak trochę dokładniejszych nią te rys., tzn.najlepiej przekroju z wymiarami części środkowej(ukladu oporopowrotnego).
Ale dzięki.Poczekam nadal.Może ktoś jednak poziada oryginał i zmierzy mi je podając szczegółowe wymiary.
Pozdr.P.

Witam giwerolog_16".
Dzieki za przekroje lecz znów muszę Cię zmartwić, te również już posiadam.Zleciałem chyba całego neta i jedyne co znalazłem z wymiarami to sprężynę do bączka od gietki.Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to porób wymiary i rysunki tej części wewnętrznej (oporopowrotnej).Będę wdzięczny.
Pozdr.P.

Witam giwerolog_16".
Tak,chodzi mi o tą żerdź na której wspiera się rurka na której z kolei pracuje sprężyna.Jak możesz to porób wymiary(tej żerdzi-przekrój,jaka dłógość żerdzi,szerokość tych wycięć i ich odległość od końca;rurka-przekrój i z zewnatrz,jaka głógość,gróbość ścianek i na jakiej odległości jest ta podkładka na której opiera się sprężyna i jaką dłógość ma to zwężenie na końcu).Jak możesz to zmierz jaką dłógość ma ta sprężyna przednia a jaką tylna(bo tylna jest chyba krótsza).Zdięcie które wystawiam to tylko żerdź a nie znalazłem żadnego tej rurki.Pozdrawiam.P.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie