pawel_breslau Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Wiam wszystkich na forum ODKRYWCY.Mam pytanie czy ktoś z Was ma jakieś przekroje do G43,a jeszcze lepiej byłoby szczegółowe plany z wymiarami części wewnętrznych.Pozd.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Witam wszystkich ponownie.Czy naprawdę nikt nie posiada tych przekrojów?jeśli ktoś ma oryginalną część oporopowrotną(tej na której są dwie sprężyny) to prosiłbym o zmierzenie tej części i w miarę możliwości zrobienie rysunku z wymiarami.Chyba że sówmiarka to zbyt skomplikowany przyżąd?Pozdrawiam.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Prosze oto wykaz czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Witam giwerolog_16".Dzięki za przekrój lecz nie urażając Ciebie takich już mam kilka.Potrzebuję jadnak trochę dokładniejszych nią te rys., tzn.najlepiej przekroju z wymiarami części środkowej(ukladu oporopowrotnego).Ale dzięki.Poczekam nadal.Może ktoś jednak poziada oryginał i zmierzy mi je podając szczegółowe wymiary.Pozdr.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 posiadam jeszcze coś takiego wymiarów niestety na tym nie ma ale jesli bardzo ci zależy to moge sciagnać wymiary ze swojego g43... jesli chcesz go zobaczyc to jest w wątku nowe fanty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 2pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Witam giwerolog_16".Dzieki za przekroje lecz znów muszę Cię zmartwić, te również już posiadam.Zleciałem chyba całego neta i jedyne co znalazłem z wymiarami to sprężynę do bączka od gietki.Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to porób wymiary i rysunki tej części wewnętrznej (oporopowrotnej).Będę wdzięczny.Pozdr.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Dobra jak wróce do domku to posciagam ci te wymiary, jak mozesz to okresl bardziej które czesc w tym systemie oporopowrotnym... :> bo chodzi ci chyba o rzerdź w której łaczą się sprężyny... Skorzystaj może z tego przekroju który znajduje się wyżej...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Witam giwerolog_16".Tak,chodzi mi o tą żerdź na której wspiera się rurka na której z kolei pracuje sprężyna.Jak możesz to porób wymiary(tej żerdzi-przekrój,jaka dłógość żerdzi,szerokość tych wycięć i ich odległość od końca;rurka-przekrój i z zewnatrz,jaka głógość,gróbość ścianek i na jakiej odległości jest ta podkładka na której opiera się sprężyna i jaką dłógość ma to zwężenie na końcu).Jak możesz to zmierz jaką dłógość ma ta sprężyna przednia a jaką tylna(bo tylna jest chyba krótsza).Zdięcie które wystawiam to tylko żerdź a nie znalazłem żadnego tej rurki.Pozdrawiam.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Sorki,nie zmieściło się ale giwerolog_16" i tak wiesz o co mi chodziło.Pozdrawiam.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 oki zaraz wracam i sie tym zajme... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Witam giwerolog_16".Dzięki i czekam.Pozdrowienia.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Giwerolog,nie chcę Cię popędzać ale coś dłógo mierzysz te części.Zaczynam powoli wątpić czy podasz mi te wymiary.Pozdr.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.