Mlody Mauser Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 Podzielmy sie smutkiem i zalem....
gumiś Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 WIELKI SMUTEK I ŻAL.PAMIĘĆ O TAK WIELKIM CZŁOWIEKU POZOSTANIE W NASZYCH SERCACH.STAŃCIE DO APELU.
torba5 Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 lubił góry wręcz je kochał,myśle że teraz jest na tej niebiańskiej polanie wśród swoich ukochanych hal i patrzy na te swoje owieczki,pozdrawiam w smutku
d007 Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Jan Paweł II WIELKI na takie miano zasłużył...Niech spoczywa w pokoju, jest już na lepszym świecie [`]
Monti Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Byłem w górach. Tatry płaczą i ja też.Nie znam takich słów co wyraziłyby to co czuję.Na zawsze pozostanie w naszych sercach.[*]
samun1 Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Brak mi słów by wyrazić co teraz czyje ..odszedł Wielki człowiek nasz największy autorytet moralny i duchowy.Co dalej Polsko......./?
Zwierzak Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Bądźmy dumni, że mogliśmy dostąpić zaszczytu życia w czasach Jana Pawła II. Oby ziarno które siał wydało obfity owoc.
wojak33 Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 mialem 8 lat gdy zostal Papiezam. Nie docenialem wtedy jak wplynie na moje postepowanie. Jego slowa pojawialy sie w moim zyciu jak migawki wtracone do trwajacego filmu. Te migawki jednak byly dla mnie ogromna sila, ogromnym wzorcem, wzorcem wzorcow! Teraz mimo ze film traw dalej jest w nim zbyt wiele pustych kadrow, czym je zapelnic? Pustka, pustka ktora nie wiem czym zapelnic:( Zle sie czuje:( Oby wszystko co nam zaostawi i czego nas uczyl nie utonelo w tej pustce na zawsze! Pamietajmy o jego naukach!!! tomek.
jack18 Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Witam, jest to smutne że odszedł wielki POLAK ale dla kościoła - katolickiego na świecie tzn. - UMARŁ KRÓL, NIECH ŻYJE KRÓL. - kolej losu nikt nie jest wieczny.
general1006 Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 :-( :-( :-( Smutek i żal w sercu, a w oku łza.:-( :-( :-(Odszedł jeden z największych Polaków. Człowiek którego wszyscy kochali, człowiek który dla wielu był jak latarnia morska wskazująca drogę. Drogę którą warto podążać...Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie, A światłość wiekuista niechaj świeci nad jego duszą"
jaca2003 Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 I jeszcze jedno.Dziś kupiłem angorę a tam zdjecie Papieża od tyłu i taki tekst.OJCZE NASZ KTÓRYŚ JEST W NIEBIE.dalej nic nie napiszę.
veeg11 Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 smutek pustka ... pełno Was a jakoby nikogo nie było ......byłem wczoraj na mszy w Warszawie, nie miałem pojęcia jak głośna jest cisza ponad 200000 ludzi, nie wiem dlaczego patrząc na młodych harcerzy którzy roznosili wodę itp przypomniało mi się Powstanie Warszawskie przecież to były takie same dzieciaki .... jestem dumny że jestem Polakiem a papież był moim rodakiem i ojcem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.