patrol71 Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 Drodzy koledzy,mam zamiar w niedziele wybrac sie z wykrywaczem na linie Widawy we Wroclawiu,jeszcze nigdy tam nieszukałem.Chcial bym abyście napisali mi czy warto tam jechać,jesli tak czy można tam znalezc tylko,pociski?I jak proponowali byście sie poruszac.To dla mnie bardzo wazne poniewaz,nie mam auta a wygospodarowanie dnia na wykopki graniczy z cudem.Z góry dziekuje.
VanWorden Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Generalnie to jest tam chyba sporo nieużytków więc powinno być spoko ale uważaj żebyś się nie zapędził na teren tamtejszego grodziska bo Cię archeolodzy i inni ukrzyżują:)PozdrawiamVW
VanWorden Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 A Ty co? Myślisz że jak dzisiaj jest Prima Aprilis to można zadawać głupie pytania?:)Pozdrawiam VW
VanWorden Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 PS Żart oczywiście.. A odpowiadając nie, nie kopałem ale na przyszłość nie pytaj się ludzi czy chodzą po grodziskach bo możesz usłyszeć mocniejszą odpowiedź...
past Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 jak będziesz chciał wybrać się w spokojniejszy rejon to w niedziele jedziemy do Piskorzowic . Około 9.30 będziemy przy oczyszczalni na Janówku. Dochodzi tam MPK. Nie cała linia Widawy to grodziska :-) Może to ci pomoże
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.