gibki9 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Napisano 31 Marzec 2005 mam zamiar nabyc ten wykrywacz czy ktos cos o nim wie??
gibki9 Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 tak zrobilem wydaje sie spoko:),zobaczymy co plener pokaze w niedziele:)
gibki9 Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Napisano 2 Kwiecień 2005 wiesz co proskan,tak patrze na twoje wypowiedzi ,to cholerny z ciebie szyderca, myslisz ze wszytskie rozumy zjadles?? centralnie masz chyba wielki problem z soba czlowieku......
proscan Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Panie gibki psychoanalityku.Dziękuję za darmową diagniozę. Teraz ja zrobię Tobie analizę. Diagnozę wystaw sobie sam.Pytasz 31 marca o wykrywacz i następnego dnia go kupujesz. Po co zatem pytasz skoro i tak nie obchodzi cię opinia innych ?Odpowiada Ci wieczorem jakiś forumowicz który pozwala" ci go kupić. Kupiłeś dlatego że on napisał że możesz czy z innego powodu ? Musiałeś zrobić to wieczorem, ale producent mieszka w Twoim mieście (może nawet na tej samej ulicy?) - więc nie ma problemu.Moim zdaniem zabawne to wszystko. Ale jak sam stwierdziłeś mam problemy ze sobą i takie rzeczy mnie śmieszą.powodzenia,prosCan szydercaPSGibki, znaczy szybki. Aż za szybki.
gibki9 Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 wykrywacz bardzo dobry nakopalem mnustwo fantow:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.