zero66 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Napisano 31 Marzec 2005 ostatnio dodawałem zdjęcia pocisków i lufy karabinowej.czy ktoś mógłby napisać ile to jest warte.kolega chce odkupić, ale nie bardzo wiem ile kasy wziąć.
Jura Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Mietku!Ja bym się tak nie wkurzał....Rzeczywiście, bez zdjęć post jest nieczytelny, bo nie wiadomo o co właściwie chodzi.A że kolega prosi o wycenę? Tutaj akurat ym polemizował"- są różne wyznaczniki wartości, ale najbardziej uniwersalnym, czy się to komuś podoba czy nie są pieniądze... Więc pytanie, które czasem pada, o wartość przedmiotu jest bardzo uzasadnione.Ale: ostatnio pierwszy raz w życiu używałem wykrywacza i znalazłem monetę*, na Allegro można ją kupić już za złotówkę.Dla mnie ma wartość o wiele większą bo to JA ją znalazłem.Więc może nie bądźmy tak rygorystyczni, w temacie ile to kosztuje", bo daje nam to jakieś tam pojęcie o wartości danego przedmiotu.... *http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=84003#84003
zero66 Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 chodzi mi o zdjęcia postu:holenderski karabinek Manlicher 1895??????do wiadomości osoby chcącej usunąć ten post.chodziło mi o wartość historyczną znaleziska a nie o wycenę.
zero66 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Napisano 31 Marzec 2005 ostatnio dodawałem zdjęcia pocisków i lufy karabinowej.czy ktoś mógłby napisać ile to jest warte.kolega chce odkupić, ale nie bardzo wiem ile kasy wziąć.
Pytanie
zero66
czy ktoś mógłby napisać ile to jest warte.
kolega chce odkupić, ale nie bardzo wiem ile kasy wziąć.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.