Skocz do zawartości

Tracker IV - ???

driver81

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
Napisano
WITAJ,sprzęcik jest super tylko że zależy kiedy masz kupiony,chodzi o to że chyba od dwóch lat BH jest składasny w chinach a przynajmniej cewki są tam produkowane ,mój jest czteroletni i niestety ale złamał mi się kabel przy cewce a potem przy wtyczce (musisz szczególnie uważać i zabezpieczyć),polecam rurkę wężykowatą do kabli,na starej cece chodził idealnie żadnych zakłóceń i fałszywych sygnałów,po awarii cewki , chodziłem na pożyczonej cewce od kolegi (właśnie tej chińskiej),i zgroza nawet po jeżdżeniu po mokrej trawie dawał sygnały,ale może niejest tak ze wszystkimi,ja osobiście się trochę wystraszyłem tych cewek zwłaszcza że niektóre sklepy wycofały ze sprzedaży BH-atka i kupiłem GARETA ACE250,jest równie dobry sprzęt a może trochę lepszy,jeszcze co do TRACKERA a jego droższych braci to zawyczaj różnią się tylko paroma niepotrzebnymi bajerami i oczywiście ceną,więc jeśli zdecydujesz się na tą markę to myślę że BH TRACKER w zupełności ci wystarczy,pozdrawiam
DARZ DÓŁ
Napisano
na monetki może być, trochę słabawy zasięg ale fanty wyciąga, b. dobra dyskryminacja, czuły, lekki i prosty w obsłudze, na militara kompletnie sie nie nadaje , mój ma 4 lata i działa bez zarzutu
Napisano
w sumie na IV-ce podniosłem najciekawszy fant(6 sztuk talarów i jednego guldena pruskiego-XIX wieczne)mimo to nie polecam. zasięg jednak ma fatalny szczerze mówiąc nadaje sie na stare drogi,pola gdzie fanty płytko zalegają o lesie nie ma mowy(no chyba ze przedmiot zalega płytko)
osobiście przyznaję że sprzęt jest wytrzymały i nawet kilkuletni( ja miałem 4-letni)a nadal wywiązuje się ze swoich zadań.
na początek dla złapania bakcyla-polecam.
dodam iż po moim najlepszym trafieniu przerzuciłem się na Minelaba i jestem z niego baardzo zadowolony i komu mogę temu polecam właśnie te sprzęty.
proszę tego nie odbierać jako reklamy:-)
pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
Dużą zaletą Trakera jest jego waga i prostota, Zasięgi tez nie są takie złe. Jeżeli ma być na drobnicę to polecam. Na pewno jest mnóstwo wykrywaczy lepszych.
Napisano
Pewnie, ze jak napisal pawulon26 - minelab jest lepszy :-))) i wcale to nie brzmi jako reklama, tylko fakt. Ale minelab jest tez kilkakrotnie drozszy... cos za cos. Jesli Cie stac na cos drozszego - wybierz cos drozszego, ale jesli nie - to w tym przedziale cenowym - Tracker IV to fajna zabawka! Idealny na drobnice, zasieg przecietny (stad pewnie taka cena) ale swietna dyskryminacja i naprawde prostota w obsludze. Wyciagam, jedno pstrykniecie i .... Darz Dół! Mnie sie podoba, i nie mam kompleksow jak widze drozszy sprzet. Choc jak pewnie zdobede troche kasy to go zamienie na cos drozszego (mam nadzieje ze tez lepszego! :-)). Jak widzisz - wszystko sie sprowadza i tak do stanu portfela ... Co do jego wytrzymalosci - kilka lat i jakos sie jeszcze nie popsuł (odpukać!). Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie