Skocz do zawartości

Mój pierwszy raz :-P

Anubismk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przypominam o kleszczach, trzeba także uważać na opieranie się o drzewa bo plamy z żywicy trudno się usuwa. Chociaż w trakcie akcji bojowej o tych rzeczach sie zapomina:)
Przypomniało mi sie hasło Jogurt syci, jogurt poji, po jogurcie dobrze stoi" :)
Pozdrowienia dla wszystkich a w szczegółności dla von Nogaja.
Napisano
WItam,
rozumiem Von Nogaj że nie jesteś żonaty .....
No to zestaw dobrych rad ode mnie jako żonatego:
1/ Jak zaliczysz panienkę ...może być i w okopie ....i nie daj boże dasz jej numer komórki to :
Napisano
WItam,
1/ Jak zaliczysz panienkę ...może być i w okopie ....i nie daj boże dasz jej numer komórki to :
Napisano
WItam,
Napisano
WItam,
Napisano
kurde cd teraz :
to:
a/ nie zapomnij kasować esemesów do jak żona przeczyta nie będzie dobże.
b/ zadzwoń do operatora żeby nie przysyłał bilingów, (telefony o 2 w nocy nie są mile wiedziane przez żony)
c/ jak kupujesz prezent i płacisz kartą kredytową pamiętaj żeby zniszczyć rachunek, a potem zgarnąć wyciąg bankowy ze skrzynki pocztowej przed żoną.

2/ Pamiętaj żeby uprzedzić współpracowników o tym że jak powiedziałeś że jedziesz na delegacje a żona to będzie sprawdzała telefonicznie to ktoś w biurze musi to potwierdzić . ( niezgodność zeznń jest bardzo nie korzystna)
3/ Uprzeć kumpla że to wszystko gdyby co to jego wina i jak będzie rozmawiał z tobą to aby nawiązywał do twojej kochanki, to budzi zaufanie u twoojej żony że przecież kobieta twojego kumpla na pewno nie jest również twoją kobietą.
4/ Uwaga na wykrywacz ...jak sprawdziłem w przypadku awantur domowych kobiety mszczą się na sprzęcie elektronicznym ( jako najbliższym twemu sercu) a potem dopiero żucają stołkami i innymi meblami.
5/nigdy NIE OPOWIADAJ KOCHANCE O SWOIM HOBBY BO JAK JĄ ZOSTAWISZ TO NAPEWNO CIE PODPIER.......NA POLIUCJĘ ŻE JESTEŚ TERROPRYSTA I MASZ W DOMU NIE ZBITE SPŁONKI .....BABY SĄ MŚCIWE ....

Teraz wszystkim życzę GŁĘBOKICH sygnałów
i na litość boską uważajcie na niewypały.

PZDR PATRON
Napisano
W takich sprawach dobrze jest mieć dwie karty SIM do telefonów komórkowych, jedna ogólna druga tylko do .........
Co do seksu w okopach, to napewno przyjemne i pożyteczne tylko nie zapominaj o standardowym zabezpieczeniu. Proponuję rozpocząć wątek o przygodach seksualnych na wykopkach.
Napisano
jesli operator wyrazi zgode to czemu by nie??!! to calkiem ciekawy temat.piszczalke mialem w depozycie od kumpla co do niemiec za chlebem wyjechal...polamanie przez zone nie grozi;-))bo mu oddalem.ale jest inne niebezpieczenstwo-znaczki moze spalic a monety do sklepu zaniesie! a moze zorganizujemy zjazd i stworzymy jakis batalion kobiecy na nasze potrzeby?! tyle czyta sie tu o formacjach rekonstrukcyjnych...nie spotkalem sie z grupa kobiet...takowe oddzialy byly przecie na frontach.....co Wy na to?? dzieki Patron za porady;-) -2 karte sim mam;-))Pozdrawiam Wszystkich zainteresowanych tematem i nie tylko
Napisano
Witam,
kontynuując wątek .....
zapytałem moją Ukochaną ostatnio...( zwracam uwagę że nie jest to żona pomimo tego że jeszcze posiadam takową)co sądzi na temat pojechania do lasu....i co ten anioł mi powiedział....
że jeśli w lesie da się chodzić w szpilkach , nie ma pająków i dostanie odemnie różowy szpadelek w białe kwiatki to pojedzie ......

Co ja na to :
1/ kupilem fiskarsa i dałem do lakiernika znajomego
2/ Sprawdziłem czy w łazienkah warszawskich da się chodzić w szpilkach - wynik pozytywny -da sie
3/ Pająków nie znalazłem na razie.

Wniosek:
W przyszłym tygodniu atakuję Łazienki królewskie od strony jednostki .......a co najwyżej mnie zamkną, ale czego sie nie robi z miłości.

PZDR
PATRON
Napisano
chyba kazdy kto byl z dziewczyna/zona na wykopkach albo fortach/umocnieniach w moim przypadku centralny odcinek M.R.U to tam sie z nia seksil:)co prawda w okopie troche niewygodnie ale naprawde przyjemnie i jakas wieksza dawka adrenaliny heheh.
pozdro
Napisano
Moja kobieta mówi zawsze tak:
do lasu?...eeee tam tyle robali i pajaków i poczwar..a jak zacznie padać deszcz to wylezą z ziemi te wszystkie robale i cie oblezą i mi cie zabiorą...oful.

żałuje że ten kolega od tych 30 fajek i zainteresowanych kolegów sie opuścił w pisaniu. Było to bardzo ciekawe, pouczające i interesujące...może trafił na jakąś tamtejszą ozrywkę" która go zajęła na dłużej?
...Oby na raka nie zachorował od tych fajek...
Napisano
Witam sorry że tak zaniedbałem ale dużo nauki w LO.... no ale ostatnio byliśmy z kumplami w pobliżu ruin kościoła postanowiliśmy tam coś poszukać szukamy, szukamy i standardowo puszki po piwie i po urystcznej" aż tu największe znalezisko jakie mogłem się spodziewać ........ pełna butelka tyskiego w butelce oczywiście jak tu nie wypić ale po pierwszym łyku doznałem olśnienia że piwo to nie wino i po paru latach smakuje jak siarka.....bleee postanowiłem nie szukać więcej w tym czasie..... ale nowy weekend przedemną....
Napisano
Aha jak chodzi o dziewczyny to coś nie mam szczęścia bo jak wchodze na temat a stylu w sobote nie mam czasu bo idę z wykrywaczem do lasu" to jakos już ani sms ani sygnały nie wiem dlaczego nie przychodzą :-(
Napisano
A ja daję wykrywacz dzieciakowi sąsiadki i mam od cholery zabawy jak przynosi złom do domu.Nie ma go czasami pół dnia .Sąsiadka happy,sama go wysyła po wykrywacz 8)...
Napisano
ja to mam takie sąsiadki że sie płakać chce... może 45 lat temu wyglądały lepiej ale teraz to już nie poszalejesz.
Może i one chętne ale ja wieeeem????????
heh

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie