kudi Napisano 4 Luty 2003 Autor Share Napisano 4 Luty 2003 Graliscie w te gra?jest fajna ale wkurza mnie jej szybkosc. mam przycinki mimo ze posiadam nienajgorszy komp (P4 1,4, 512 RAM, GForca 4). moze ktos z Was ma jakis pomysl co zrobic by gra chodzila szyciej? Nawet zmiana rozdzielczosci na nizsza nie bardzo pomaga... kaszana.pozdrrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2003 Share Napisano 6 Luty 2003 Niestety ten typ tak ma. Możesz jeszcze powyłączać datale w opcjach i to wszystko. Strasznie wymagająca gierka ale giercowanie w nią to czysta przyjmność [za wyjątkiem, że Rosjanie mają broń aliantów a japończycy niemców...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2003 Share Napisano 6 Luty 2003 Niestety ten typ tak ma. Możesz jeszcze powyłączać datale w opcjach i to wszystko. Strasznie wymagająca gierka ale giercowanie w nią to czysta przyjmność [za wyjątkiem, że Rosjanie mają broń aliantów a Japończycy Niemców...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 18 Luty 2003 Share Napisano 18 Luty 2003 Zmniejsz mondrosc botów,odrazu szybciej chodzi.Sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 21 Marzec 2003 Share Napisano 21 Marzec 2003 Ostatnio czytalem w jakiej gazecie ze do gier najlepsze sa Athlony(ja polecam 2000+ ) i Radeon najlepiej 9700(strasznie drogi kolo 2000 zl) wiec polecaja Radeona 9000Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Battlefield jest suuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 Mam pytanie. Czy któryś z szanownych graczy powie mi czy grał przez internet? Ja mam modem i gdy wczoraj grałem strasznie mi się zawieszał. Mam dość dobrego kompa i w normalnej grze idzie bardzo ładnie.bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 Do porzedniego:Co robić?????????bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 Mam pytanie do wszystkich żeby mi wytłumaczyli co to znaczą te cyfry na początku gry tam gdzie się zaznacza te bazy gdzie zacznie się grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 Bartek modem ma najwekszy przekaz 56 kb/s a granie przez neta w gry typu FPP czy nawet FTP podrzebuje o wiele lepszego lacza niz modem.Podobniez na Windowsie XP sa duze pingi ale gra sie nie tnie.Jesli juz chcesz grac na necie to polecam raczej strategie.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 Poprawka zamiast FTP powinno byc TPP,sorry za blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 Im mniej botów jest w grze tym gra chodzi szybciej.Ja mam Durona 1,3 Ghz,256MB,GForce 2 64MB i mi chodzi w porządku w rozdzielczości 800x600 na średnie detale (po 7 osób w drużynie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyazbest Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 Za to przy baardzo rozbudowanej drużynie gracz jest prawie nieśmiertelny . Wystarczy trzymać pieszych przeciwników na dystans - nie wiedzą do kogo strzelać . Zagrożenie stanowią wtedy tylko pojazdy mechaniczne ( czołgi , samoloty ) których obsługi zachowują się normalnie . Azbest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.