maeco Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 Witam, szukam chętnych z okolic Warszawy na wspólne wypady w teren. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę o info na adres: maeco@wp.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 ooo z pewnością jest ich wielu jakie rejony ? Północ, wschód, zachód czy południe ? każda opcja ma swoich przedstawicieli na tym forum !Pozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawa3 Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Ja chętnie pojadę ! Poiwiedz tylko gdzie , kiedy i dlaczego dopiero jutro ;=)pozdrawiamSawa3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maeco Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 Takie właśnie miałem wrażenie, że w stolicy powinno być wielu zainteresowanych;-) Ja z kumplem jesteśmy początkującymi „kopaczami”, ale podobno nigdy nie jest za późno. Nie muszę chyba specjalnie akcentować, że nie mam jeszcze specjalnego doświadczenia, więc jeśli ktoś liczy na pewne (pod względem znalezisk) wyjazdy, to może się rozczarować. Jeśli jednak są osoby, które lubią się „poniewierać” po lasach i polach, szukać dla samego szukania, mają zacięcie i chęci, to zapraszam. W najbliższym czasie chcemy spenetrować okolice Pułtuska, a w weekend majowy kilka miejsc na Mazurach.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikonik72 Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 :-)uważajcie Panowie......w okolicach Pułtuska można trafić na niezły arsenał z II wojny.....i mnóstwo kul muszkietowychpowodzenia i płytkich dołków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.