norbert lat 13 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Proponuje załorzyć forum Mapy i filmy"na forum mapy wiadaomo co by było natomiast na forum filmymożna by dawać propozycje jakie filmy wojenne lecą i kiedy.co wy na to????pozdro.norb!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 WitamJestem za a nawet przeciw" a to jest fajny pomysł.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voucur Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 O zakładaniu działu map już był taki pomysł, szczerze mówiac nie wiadomo czemu nie doszło to do realizacji. A można by, zwłaszcza że sporo ludzi było za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuter Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 witamtutaj ten wątek z nowym działem forum http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=159841 pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Dział książki i filmy już jest. A dział mapy tak jak napisałem jeżeli będzie większe zainteresowanie to taki dział utworzę. Niestety do konca nie wiadomo jak potraktować zamieszczane informacje o mapach które jednak również podlegają prawom autorskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 Co do flimów miałem namyśli coś w rodzaju program telewizyjny filmów IIwśalbo wątek z propozycjami filmów .tylko że na nowym forym filmy wątek zostawał by usunięty po zakończeniu filmu.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.