norbert lat 13 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 Proponuje załorzyć forum Mapy i filmy"na forum mapy wiadaomo co by było natomiast na forum filmymożna by dawać propozycje jakie filmy wojenne lecą i kiedy.co wy na to????pozdro.norb!!!!
Bracholl Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 WitamJestem za a nawet przeciw" a to jest fajny pomysł.Pozdrawiam
Voucur Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 O zakładaniu działu map już był taki pomysł, szczerze mówiac nie wiadomo czemu nie doszło to do realizacji. A można by, zwłaszcza że sporo ludzi było za.
Deuter Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 witamtutaj ten wątek z nowym działem forum http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=159841 pozdr.
Bocian Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Dział książki i filmy już jest. A dział mapy tak jak napisałem jeżeli będzie większe zainteresowanie to taki dział utworzę. Niestety do konca nie wiadomo jak potraktować zamieszczane informacje o mapach które jednak również podlegają prawom autorskim.
norbert lat 13 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 Co do flimów miałem namyśli coś w rodzaju program telewizyjny filmów IIwśalbo wątek z propozycjami filmów .tylko że na nowym forym filmy wątek zostawał by usunięty po zakończeniu filmu.pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.