rav79 Napisano 16 Marzec 2005 Autor Napisano 16 Marzec 2005 Zastanaiwm się nad kupnem wykrywki Mirakl PI 2. Czy ktoś z szanownych moze uzywał i powie czy warto sie w to zaopatrzyc? Jak ma się to do innych polskich wykrywek typu PI? Proszę o obiektywną ocenę i raczej zeby nie była to ocena producenta ;). Pozdrawiam
mirakl3 Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 Witaj Nie obawiaj się że kupujesz kota w worku.Każdy dokonujacy zakupu drogą wysyłkową naszych wykrywaczy, posiada mozliwość zwrotu w ciagu 3 dni.Pozdrawiam!Franciszek Baron
wiciu_r Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Miałem i polecam. Jedyną wadą jest plastikowa śruba mocująca sondę ale z tego co wiem producent zezwala na przeróbki jeśli nie rusza się elektroniki. Mojego Citroena ZX namierzał z 4,5m a mausa wytargał z 80cm (bo akurat tak leżał). Do monet się nie nadaje. Cena całkiem niezła, kiepskie baterie starczają na 10 godzin więc lepiej od razu dokupić akumulatorki.
rav79 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 Dzięki Wiciu. Teraz mam trochę rebus bo chciałbym coś uniwersalnego: do militarki z rozsądnym zasięgiem ale i do monet i ew. innej drobnicy. Chyba muszę mieć mirakla i garretta Ace 150 :). Pozdro Rav79
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.