woytas Napisano 31 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2003 a czy ktorys z panow pogrywa w sudden strike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 4 Luty 2003 Share Napisano 4 Luty 2003 pierwsza czesc i dodatek forever skonczylem juz dawno temusuper gra naprawdeteraz musze kupic SS_2 choc sa tu walki z japoncami a mnie europa interesuje..pozdrrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Marzec 2003 Autor Share Napisano 3 Marzec 2003 ostatnio w moje rece wpadlo -sudden strike forever i total war II(dodatki do sudden strika) - szczerze powiem troszke dziwne misje, niektore wrecz do niewykonania a niektore np: przelamanie granicy NRD i misja stebark" to kompletna zenada. Ma moze ktos doswiadczenia z tym i dodatkami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 Sudden Strike Forever skonczylem juz dawno chyba z rok temu jak sie pojawila angielska wersja... wiec misji nie bardzo pamietam ale udalo mi sie ukonczyc wszystkie. NIe byly wcale takie trudne...W 2 czesc tej gry sa o wiele trudniejsze na poziomie porucznik mozna sie niezle napocic.dobrze ze ktos dodal opcje SAVE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marzec 2003 Share Napisano 10 Marzec 2003 Polecam Sudden Strike II.Kampanii jest więcej niż tylko walki z Japońcami(zresztą bardzo ciekawe). Jest np. bardzo fajna kampania rosyjska która kończy się zdobywaniem Berlina. W internecie jest również mnóstwo dodatkowych map stworzonych przez zapaleńców.Grajcie w SS II, bo naprawdę warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Kichote Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Kurcze - co prawda gram krótkimi rzutami po 3-4 godziny w tygodniu ale siędzę" jak dotąd w pierwszej misji amerykańskiej :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saracen1313 Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 tu macie link z dodatkowymi misjami jaak by komuś było nudno.na tej stronie znajduje sięe chyba także link do strony niemieckiej gdzie jest ok 300 misji i pare kampani. Miłej gry Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saracen1313 Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Przepraszam skleroza oto www.suddenstrike2.prv.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saracen1313 Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 a to ten niemiecki naprawde godny www.sudden-strike-maps.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saracen1313 Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 i jeszcze jedno zaśmiecenieNIKT NIE POZNA UROKU SUDDEN STRIKE DOPUKI NIE ZAGRA NA MULTIPLAYERPSjest polska liga poszukajcie a znajdziecie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 gra jest fajna ,ale nie moge grac na muliplayerze nie wiem czemu , ale i tak mam wersje kolekcionerska gdzie sa dodatkowe misije (mn. plaza Omaha );)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Gra jest czaderska ! Mam wszystkie części . Niestety nie potrafię wejść na multiplayer. Czy do tego potrzebna jest jakaś rejestracja ?PozdroMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavko Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 a co sadzicie o Blitzkrigu nastepcy Sudden Strikea ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Wkrótce zasili moją kolekcję. Na razie znam tylko ze screenów. Na pierwszy rzut oka w blitzkriegu pojawiają się okopy, których nie było w SS.PozdroMat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Wkrótce opuści moją kolekcję (blitzkrieg). Jestem rozczarowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.