Skocz do zawartości

sudden strik

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
pierwsza czesc i dodatek forever skonczylem juz dawno temu
super gra naprawde
teraz musze kupic SS_2 choc sa tu walki z japoncami a mnie europa interesuje..

pozdr
rk
  • 4 weeks later...
Napisano
ostatnio w moje rece wpadlo -sudden strike forever i total war II(dodatki do sudden strika) - szczerze powiem troszke dziwne misje, niektore wrecz do niewykonania a niektore np: przelamanie granicy NRD i misja stebark" to kompletna zenada. Ma moze ktos doswiadczenia z tym i dodatkami??
Napisano
Sudden Strike Forever skonczylem juz dawno chyba z rok temu jak sie pojawila angielska wersja... wiec misji nie bardzo pamietam ale udalo mi sie ukonczyc wszystkie. NIe byly wcale takie trudne...
W 2 czesc tej gry sa o wiele trudniejsze na poziomie porucznik mozna sie niezle napocic.
dobrze ze ktos dodal opcje SAVE :)
Napisano
Polecam Sudden Strike II.
Kampanii jest więcej niż tylko walki z Japońcami(zresztą bardzo ciekawe). Jest np. bardzo fajna kampania rosyjska która kończy się zdobywaniem Berlina. W internecie jest również mnóstwo dodatkowych map stworzonych przez zapaleńców.Grajcie w SS II, bo naprawdę warto.
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano
tu macie link z dodatkowymi misjami jaak by komuś było nudno.
na tej stronie znajduje sięe chyba także link do strony niemieckiej gdzie jest ok 300 misji i pare kampani.

Miłej gry
Rafał
  • 6 months later...
Napisano
gra jest fajna ,ale nie moge grac na muliplayerze nie wiem czemu , ale i tak mam wersje kolekcionerska gdzie sa dodatkowe misije (mn. plaza Omaha );)
pzdr
Napisano
Gra jest czaderska ! Mam wszystkie części . Niestety nie potrafię wejść na multiplayer. Czy do tego potrzebna jest jakaś rejestracja ?

Pozdro
Mathew
Napisano
Wkrótce zasili moją kolekcję. Na razie znam tylko ze screenów. Na pierwszy rzut oka w blitzkriegu pojawiają się okopy, których nie było w SS.

Pozdro
Mat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie