guerra Napisano 12 Marzec 2005 Autor Share Napisano 12 Marzec 2005 operacja NovogrodPierwsza runda. Od razu zajmują mi mieścinę Staraya Russia.(W centrum mapy z charakterysrtyczną cerkwią). Nie mogę tam rozlokować żadnej jednostki. Mieścina jest skazana na zajęcie w pierwszej kolejce. Nietety ten fakt kończy operację jako AXIS LOS...Jak z tego wybrnąc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guerra Napisano 12 Marzec 2005 Autor Share Napisano 12 Marzec 2005 upssPomyliłem fora. Przepraszam za zamieszanie. Proszę o przeniesienie do gier wojennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 to kampania czy misja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guerra Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 kampania. W misji nie ma tego problemu bo od razu rozlokowane są tam moje jednostki. W w kampanii nie. I w tym sęk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Witam!!!Wyslij mi sejwa tej kampanii na emalie to obaczymy co jest grane oki???Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 w kampanii w mieście i na heksach obok można rozmieśćić 4 jednostki. Może masz jakiś błąd w kampanii. to podstawowa czy ściągnięta z netu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Moze to glópie pytanie...ale czy nie wcisnales V przed rozlokowaniem jednostek i zaczela sie juz pierwsza tura ??.Ja tak kiedys zrobilem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guerra Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 ściągnięta...W tym pewnie tkwi szkopuł...Cholera szkoda, że ten błąd na tym etapie.Ale podobny problem miałem z Maltą (nie mogłem rozlokować floty desantowej)Cofnąłem się do jakiegoś save`a (bodajże Tobruk)- powtórzyłem bitwę i Malta już była ok.Ale teraz ostatni save to właśnie ta bitwa. I się...zakopałem chyba...Acha niczego, przynajmniej, świadomie nie wciskałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 guerra a skąd ściągałeś kampanię. Ja mam ich kilkadziesiąt, może podeślę ci dobrą. Czasem są błędy np. nie można rozmieścić lotnoictwa. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guerra Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 Nie za bardzo rozumiem pytania:)Gierę ściągnąłęm wraz z kampanią z jakiegoś tam torrentu.Natomiast do Novogrodu doszedłęm już samAle to chyba oczywiste:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 Myślałem że gierę już miałeś a ściągnąłeś sobie dodatkowe kampanie. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 MAXIKAZKU! Pomóż mi! Ja bardzo lubię PGII, ale gram w jego jakąś b. starą wersję bez żadnych dodatków, bonusów, nowych kampanii i rodzajów uzbrojenia. Może podasz jakiś adres www gdzie można bez problemów ściągnąć PGII z fajnymi bajerami, pamiętając o tym że jestem komputerowo- growym dyletantem i umiem tylko po internecie chodzić, a wklejenie tzw. patcha jest dla mnie skomplikowane jak robienie ciasta do pizzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.