MaciekC Napisano 10 Marzec 2005 Autor Napisano 10 Marzec 2005 witamtrafiłem w ostatni weekend - bodajże w niedziele rano 06.03 w telewizji probram o tematyce mniej-wiecej naszego tu forum. Była to chyba tv regionalna lub TV4. W nastepnym odcinku zapowiadano poszukiwania resztek tankietki w okolicach Janowa Lubelskiego. Problem w tym że przeszukałem program tv na next niedziele i ni w ząb nie moge znaleźć nic o takim programie. A że sobote i niedziele spedze w pracy (po 12h) to nie bedę mógł przypilnowac i zobaczyc programu. Chciałbym zeby mi go domownicy nagrali ale nie wiem kiedy, gdzie i co leci.Jeśli ktos juz widział ten program prosze o nazwę date i program na którym leci./ byle do niedzielidzieki wielkie :)
Monti Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 Było chyba o tym w innym dziale.Program: Ocalić od zapomnienia"kanał:tvp3 Lublinczas:niedziela około 14.00Na tvpolonia też jest chyba,ale kiedy to nie wiem.pozdrawiam
Monti Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=160361a to link do tematupozdrawiam
MaciekC Napisano 10 Marzec 2005 Autor Napisano 10 Marzec 2005 dzieki mam nadzieje ze to to. sprawdziłem regionalna Kraków, Warszawa i Łodź a tu taki psikus. nono kto by pomyslał Lublin :)
bjar_1 Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Na łódzkiej 'trójce' program jest w niedzielę o 11:45pzdrbjar_1
MaciekC Napisano 16 Marzec 2005 Autor Napisano 16 Marzec 2005 no i nie było programu. siostra czekała z wideo pół dnia i nie było
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.