rubel Napisano 10 Marzec 2005 Autor Napisano 10 Marzec 2005 witam i odrazu przepraszam wiem ze to bylo kilkanascie razy walkowane ale mieszkam na takin zadupiu ze mi internet ledwo ciągnie. jaki wykrywacz bedzie dobry na poczatek za jakies 700 stow na militaria?kupilem armanda ale to taki chlam ze sie plakac chce da rade go komus opchnac?
kocur Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 Nie znam Armanda i go nigdy nie używałem. Być może nie jest porywający ale może kłopot tkwi też w użytkowniku ? Mam tu na myśli swoje doświadczenia ze Smętkiem ( bąble na dłoniach od kopania odłamków dopóki nie zacząłem używać dyskryminacji - chociaż też nie jest najlepsza ale odrzuca małe - najbardziej denerwujące odłamki).Oferta - szczególnie używanych sprzętów - w tym jest dość obszerna. Poszukaj w dziale ogłoszenia tego forum. Z nowych będzie ciężko ale nie jest to niemożliwe.Jeszcze raz polecam dokładne przetestowanie Armanda ( najlepiej w domu bo za oknem śnieg) i sprawdzenie jak się zachowuje przy większych i mniejszych fantach na dyskryminacji i bez, na kolorze i zwykych metalach i.t.p.P.s. Spiesz się - wiosna juz blisko !Pozdrawiam - kocur !
j35 Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 Witam.Oj Kocur,Ty optymisto.U mnie śniegu po pas i mróz jak na sybirze. A z tymi odłamkami ,bąblami , pierwszym zwątpieniem i dyskryminacją to szczera prawda.Pzdr.Jarek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.