kocur Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 Sorka za sarkazm ale już mnie ten śnieg wk .... do łez !Pozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 szlag by to trafił ....Pozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Kocur nie tylko ciebie , śniegu po pachy jest wszędzie . nic tylko płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Kocur , skoro tyle śniegu i nie ma co kopać to może powtórzymy spotkanie , tylko bez soczków jedynie same napoje wyskokowe , skrzyknie sie chłopaków i może coś sie wymyśli na tą zimę Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 sebulla podasz mi swoje gg plisbo mi sie wszystjie nr skasowały.plis moj 1273711 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.