von Nogaj Napisano 8 Marzec 2005 Autor Napisano 8 Marzec 2005 Witam!wyszperałem to u babci w szpargałach po jej ojcu.Co to takiego,za co dawali i ile moze byc warte(tylko informacja)?? Bardzo prosze o pomoc.
von Nogaj Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 Gratuluje spostrzegawczosci! skopiowalem fotografie z allegro identycznego medalu bo nie mam cyfry ani skanera.myslalem ze jest to troszke wiecej warte.tak ladnie wykonany medal...ale mam fajna pamiatke! pozdrawiam i dziekuje za dokladne info!!
von Nogaj Napisano 10 Marzec 2005 Autor Napisano 10 Marzec 2005 noo dobra! przyznaje sie-myslalem ze zarobie na tym medalu tyle ze podejde do szefa w pracy i powiem mu ze eraz to mi to lotto!" ;-)chcialem dyskretnie przeprowadzic wywiad co to takiego.nabylem go za smieszne pieniadze-tak mysle,jest dosyc ladny.Pozdrawiam i obiecuje ze od teraz pisze prawde i tylko prawde;-)
von Nogaj Napisano 8 Marzec 2005 Autor Napisano 8 Marzec 2005 Witam!wyszperałem to u babci w szpargałach po jej ojcu.Co to takiego,za co dawali i ile moze byc warte(tylko informacja)?? Bardzo prosze o pomoc.
jack61 Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 Wybaczone Medalik ładny wyczekaj i za jakis czas go puść nie powinienes na tym stracic ale do szefa chyba nie powiesz ze ci to lottopzdr Jack61
jack61 Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 A czy do swojego VW zamontowales niebieskie lampy ?
von Nogaj Napisano 10 Marzec 2005 Autor Napisano 10 Marzec 2005 tak zamontowalem ;) a medalik sobie zostawiam.moze kiedys go sprzedam.Pozdrawiam
jack61 Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Kolego von Nogaj cz aby ta twoja babcia i dziadek nie sluzyli na allegrohttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=44269787//przynajmniej zdj sa z allegro //pzdr Jack61
Pytanie
von Nogaj
Witam!
wyszperałem to u babci w szpargałach po jej ojcu.Co to takiego,za co dawali i ile moze byc warte(tylko informacja)?? Bardzo prosze o pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.