Mikołaj123 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 Kilka fotek moich pocisków Piękna JAwa 250 co za chrom na baku
ARTI123 Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 motorki! jak motorkiale ten sokół to chyba z M.TECHNIKI w Warszawiepozdrawiam-arti
Mikołaj123 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 Ej przecierz to moje zbiory wszystko no bez kitu
marek123 Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 heh ARTI123 ma jednak racje co do sokola :D pzdr
Mikołaj123 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 no chyba was boli z M techniki ma inne bębny chamulcowe
comet.pl Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 OOOOOOOOOOOOO! Jak na jeden z ok. 2000 egzemplaży, to kolega ma szczęście.Gdzie takie grzybki rosną?Jeżeli nie jest tajemnicą kogo tam po drodze trzeba było zabić, to prosiłbym kilka słów o pochodzeniu tego sprzeta. Ten stan, to jakiś lifting?Co do bębnów to u mnie na monitorku nie widać. Powinny być wg opisu: stalowe wytłoczki, o średnicy 125.Tabliczka jest? Rocznik od 48-50. Jezeli tak to wszystko wporzo. Ile tam można jeszcze odkręcić, bo silnik to chyba nie deko? Wg książeczki 67km/h przy 4kM. Jest więc czas na podziwianie przyrody i oklaski kibiców. Co do tej Jawy to ładniej wygląda z oryginalną kanapą.Jeździłem kiedyś czymś takim, nawet trochę do tyłu.Pozdrowienia, comet
comet.pl Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Jeszcze raz ja, no Jarząbek..... .Te zawieszenie, koło, kierownica, siedzenie. Chciałeś czopera zrobic?!!!!!!!!!Szkoda tej Jawy, to tak jakbyś do hełmu wehrmahtu rogi dorobił. Takie coś to jak te wydumki" na silnikach Kaśki, Urala, Junaka ... .Fe, to je brzydke!!! Panie Hawranek.To przecież już zabytek. Jak chcesz sobie postrugać to se dłuto i kloca kup.comet
Piorek Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 To teraz ja! Piorek:)Fajny ten Twoj Rys:) Ja jestem fanem motocykli PRL i mam kolekcje WSK czyli 125,175 i 150. Dwa pierwsze na chodzie, zarejestrowane, oplacone czekaja na sezon. 150 to zlom wyrwany za worek aluminiowego zlomu praktycznie z pieca hutniczego, fajny egzemplaz bo ma numer praktycznie z konca serii produkcyjnej, kiedys sie za nia wezme...PozdrawiamPiorek
Mikołaj123 Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 Hej piorek jo mum troche takich pierdołek od wsk bo byłem w posiadaniu wsk dudek sprzedałem kląkry ale też mama dwa silniki od shlki cukają pare komarków , rame i koła od panoni o i połowe silnika od sokoła 600 pocisk ale nieda sie zrobić kupe roboty i babrania sie miałem jeszcze kiedyś k 750 sprzedałem szkoda fajny sprzęt tak jak widzisz moja przygoda jest wielka a co do tego sokoła 125 to mojego starego wogóle wszystko to to zasługa jego pozdr.
Piorek Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 He ja mam rame Kosa, 125 to typowa czarna wdowa" a 175 to Kobuz:) Z tych sprzetow niemialem tylko Gazeli reszte przerobilem lacznie z Junakiem i Osam 150 i 175. Moj faworyt na motocykl tamtych czasow to WFM-ka - cos fantastycznego! Ta prostota i gang silnika jest nie do podrobienia. Jako pamiatka motocyklowej przygody zostalo lupanie w kolanach przed kazdym deszczem :PPozdrowieniaPiorek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.