Gość Napisano 26 Styczeń 2003 Share Napisano 26 Styczeń 2003 Mam pytanko od cjakiego pocisku te oznaczenia pochodza1.WASAG 39 5cm2.SB 40 8cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 26 Styczeń 2003 Share Napisano 26 Styczeń 2003 Mógłbym Ci odpowiedzieć na to pytanie, ale tego nie zrobię. Pewnie się domyślasz dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Styczeń 2003 Share Napisano 26 Styczeń 2003 Niestety nie wiem dlaczego możesz mnie oświecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 26 Styczeń 2003 Share Napisano 26 Styczeń 2003 Poniżej jest regulamin forum. Polecam Twojej uwadze pierwszy punkt w ustępie abrania się".A tak prywatnie, to są lepsze sposoby trafienia do mediów i to w całości. Nie chciałbym czytać o Tobie w prasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Styczeń 2003 Share Napisano 26 Styczeń 2003 Są to same trzonki a nie niewypały ale dobra zapomnij przepraszam narazie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
1.WASAG 39 5cm
2.SB 40 8cm
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.